🔮🌙 Down To Earth Kaartlezer 🔮 🌙

WORKSHOP KAARTLEZEN

Geboren op 27 mei 1772 met de naam Marie Anne Adelaïde Lenormand, in het Franse Alencon. Marie Anne komt uit een welgestelde familie. Op de kostschool doet Marie Anne voorspellingen die allemaal uitkomen. Ze trekt op latere leeftijd de aandacht van Joséphine de Beauharnais de vrouw van Napoleon

Hoe bijzonder is het dat mevrouw Lenormand deze laatste keuze heeft gemaakt. Zij was  er dus allang geleden van overtuigd dat iedereen die interesse heeft in kaartlezen, dit kan. Kaartlezingen verboden? Dan doe je het gewoon zelf thuis!  Ik mag Marie Anne wel.

Officieel is het Lenormand dek geen Tarot maar vallen zij onder waarzegkaarten. Tarot is vooral energie, het toont hoe mensen zich voelen in een bepaalde situatie en koppelen gedrag aan de context. Lenormand kaarten zijn wat meer objectief waardoor je een concretere voorspelling kan doen. Je moet daarbij dus goed kunnen voelen, want het stukje gevoelswereld is minder zichtbaar in de kaarten.

Sinds 7 jaar houd ik mij bezig met allerlei zaken rondom het 'Spirituele'. Al vanaf mijn 14de voel ik me enorm aangetrokken tot kaarten en ga ik elk jaar naar een vaste Kaartlezer. Tot zij 7 jaar geleden zei dat ik óók moest gaan starten hiermee. Uiteindelijk na twee jaar oefenen, verdieping en een heleboel readings voor familie en vrienden durfde ik 'uit de spirituele kast' te komen.

Na menig herhaaldelijk vraag en verzoek of ik dit anderen ook zou kunnen leren, ben ik aan de slag gegaan. Ik geloof namelijk dat iedereen die open staat voor spiritualiteit door middel van kaarten inzichten kan ontvangen. Dit kunnen ook toekomstvoorspellingen zijn. Als je op je intuïtie durft te vertrouwen en werkt aan je persoonlijke groei dan staan de kaarten tot je beschikking om je alle antwoorden te geven. En ik help anderen daarbij graag op weg!

Ik ben aan de slag gegaan met mijn eigen notities en aantekeningen die ik jaren geleden gebruikt hebt om het kaartlezen, de verschillende leggingen en de symboliek onder de knie te krijgen. Zo ontstond de workshop kaartlezen! Met mijn eigen materiaal en beleving neem ik jullie mee in de mystieke wereld van de Lenormand kaartenleggingen. Jullie ontvangen een E-Book met daarin meer dan 35 paginas aan leermateriaal!

De workshop kaartlezen is via onze website te bestellen. Na jouw aankoop zal je een bevestiging ontvangen en de eerste spullen om aan de slag te gaan. Zoals een speciaal door mij ontworpen werkboek en een audio bestand. In dit audio bestand vertel ik alle ins en outs van het kaartlezen, plus mijn eigen ervaringen en waar je rekening mee kan houden. Naast het audio bestand en het werkboek, krijg je ook toegang tot een privé Instagram van de workshop. Op dit account zitten alle andere deelnemers en hier worden wekelijks updates geplaatst. Met deze posts kan oefenen en krijg je ook meer informatie over bepaalde kaarten. Eventuele vragen kan je in een PB sturen of vragen in de reacties van het bericht. Hierbij heb je dus ook interactie met de andere deelnemers en er kunnen ook afspraken gemaakt worden, om met elkaar te oefenen! De foto's die hierboven gepresenteerd staan, komen vanaf het Instagram account en bevatten updates of oefeningen.

Wij als Team Ster Uit Het Zuiden, zijn hier super enthousiast over! Jij ook? Bestel dan nu je eigen werkboek en ga aan de slag! Binnen 3 werkdagen ontvang je een e-mail met meer informatie. Let op, de workshop is in prijs verlaagd om dat er geen items opgestuurd worden per post. Dit is omdat PostNL dit jaar door mega drukte veel pakketjes kwijtraakt of veel te laat bezorgt. Je ontvangt een email met meer informatie en o.a. een link om een setje kaarten te bestellen via een leverancier.

XOXO Cassandra

 

PS. Mocht je vragen hebben over de workshop, neem contact op met steruithetzuiden@gmail.com

Uitverkocht

WORKSHOP KAARTLEZEN

€ 49,95
Uitverkocht
Uitverkocht

WORKSHOP KAARTLEZEN

€ 49,95