WEBSHOP

Dit leuke setje is speciaal door team SUHZ bij elkaar gezocht. De energie van de edelstenen stemmen we af op de maand en vibes die in de lucht hangen. Geef de steentjes een goede plek in een schaaltje in huis en pak deze er (ook later) bij als je de eigenschappen die deze steen versterken, kan gebruiken! 

De prachtige kwaliteit Carneool is groot genoeg om prettig in de hand te houden of in je zak (of BH) bij je te dragen. De steen varieert van de kleur lichtoranjetot dieprood, vaak met nog witte, grijze of zwarten lijnen. Carneool is een prettige, maar wat zwaardere steen (bijv tov Rozenkwarts) en geeft een energieboost, maakt daadkrachtig en geeft moed.

 

De groene steen, die de naam Heliotroop draagt past mooi als een tegenhanger voor Carneool. Want deze steen zorgt ervoor dat je alle energie in goede banen leidt. De steen helpt namelijk bij keuzes maken, concentratie verbetering en zorgt dat je de kalmte en rust bewaart.

Deze stenen ( 1x Carneool, 2x Heliotroop) komen in een luxe rood fluwelen zakje.

Je kan kiezen om de originele en wereldbekende Nag Champa wierrook in de geur Dragon Blood bij te bestellen. Deze geur ruikt bloemig en fris, zoals een heerlijk zonnige lentedag. *let op houten wierrookhouder niet inbegrepen.

Uitverkocht

ZONNESTEEN.

Aankomende week voelt al prettig aan. De zomertijd gaat in, dus we genieten langer van het daglicht. De temperatuur loopt op en het is officieel lente ! We komen weer uit onze bubbel waar we in zaten en zoeken elkaar meer op. Een heleboel positieve energie als je het mij vraagt.

Net als deze edelsteen! Zonnesteen brengt positiviteit net als de zon dat met ons doet. Deze steen is familie van de bekende vrouwelijke Maansteen en Labradoriet. Wederom een best voelbare steen (daar houden wij stiekem eigenlijk van). Deze steen helpt bij het verwerken van onverwerkte emoties, beurt op bij sombere gedachtes en gevoelens en geeft je frisse moed en goede zin!

 

 

 

Door gesloten grenzen en COVID hebben wij slechts een kleine voorraad. De edelstenen van de maand worden niet aangevuld.

PAKKETTEN

Uitverkocht

HOME SWEET HOME

€ 45,00
Uitverkocht
Uitverkocht

HOME SWEET HOME

€ 45,00

Op dit moment brengen we veel tijd thuis door. Emoties als boosheid, frustratie en angst kunnen als energie blijven hangen. Met dit pakket reinig je de woning zodat alles weer prettig aanvoelt.

 

Een goede vibe begint bij jezelf én in je omgeving. Dit pakket is mijn persoonlijke favoriet en heeft dezelfde items die ik voor in huis gebruik.

 

Uitverkocht

HAPPY HOME

€ 42,50
Uitverkocht
Uitverkocht

HAPPY HOME

€ 42,50

Daar is ie eindelijk! Het vervolg pakket op het 'Home Sweet Home' pakket waarmee alles is begonnen. Dit pakket is perfect voor iedereen die ook maar een beetje geintereseerd is in spiritualiteit en graag goede vibes in huis haalt!

 

Dit pakket is een must have op zichzelf, maar een prachtige uitbereiding voor het orginele setje. Ik ben ook zo enorm trots op dit pakket. Haal jij hem in huis?

Uitverkocht

RAINBOW / BLUE AURAKWARTS

€ 12,00
Uitverkocht
Uitverkocht

RAINBOW / BLUE AURAKWARTS

€ 12,00
Sale!

EYECATHER agaat in venster

€ 49,95 € 45,00
Sale!
Sale!

EYECATHER agaat in venster

€ 49,95 € 45,00

Twee handgekozen agaat schijven in een speciaal daarvoor ontworpen venster. Geef deze beauty een mooie plek in huis.

SAGE AWAY


SUHZ GIFTCARD

€ 25,00

SUHZ GIFTCARD

€ 25,00

Een dierbaar persoon een cadeau doen met haar verjaardag, kerst of zomaar? Maar heb je niet helemaal helder wat iemand allemaal al heeft. Laat diegene dan zelf kiezen en stuur deze leuke cadeaubon toe! 


De cadeaubon is inwisselbaar in de webshop of voor een kaartlezing.

 

Maar er zijn extra's!

Giftcard t.w.v. 25 euro. Mini kaartlezing cadeau

Giftcard t.w.v. 50 euro. Mini kaartlezing + edelsteenhanger cadeau

Giftcard t.w.v. 75 euro. Mini kaartlezing + edelsteenhanger en een rozenkwarts armband cadeau!

 

*Laat in het opmerkingenveld achter of we met een bepaalde datum of onderwerp in de kaartlezing rekening moeten houden. Bijvoorbeeld een verjaardag, liefdesverdriet, zwangerschap, behaalde rijbewijs of whatever! 


SIERADEN SALE

Vragen over een van onze producten? Neem dan contact op met: steruithetzuiden@gmail.com of vul ons contactformulier in!