PAKKETTEN

Op dit moment brengen we veel tijd thuis door. Emoties als boosheid, frustratie en angst kunnen als energie blijven hangen. Met dit pakket reinig je de woning zodat alles weer prettig aanvoelt.

 

Een goede vibe begint bij jezelf én in je omgeving. Dit pakket is mijn persoonlijke favoriet en heeft dezelfde items die ik voor in huis gebruik.

 

HAPPY HOME

€ 42,50

HAPPY HOME

€ 42,50

Daar is ie eindelijk! Het vervolg pakket op het 'Home Sweet Home' pakket waarmee alles is begonnen. Dit pakket is perfect voor iedereen die ook maar een beetje geintereseerd is in spiritualiteit en graag goede vibes in huis haalt!

 

Dit pakket is een must have op zichzelf, maar een prachtige uitbereiding voor het orginele setje. Ik ben ook zo enorm trots op dit pakket. Haal jij hem in huis?

GEM BOX

€ 35,00

GEM BOX

€ 35,00

Instagrams bestseller!

Een doosje met 12 prachtige stenen in hun oorspronkelijke staat. De stenen zijn goed op elkaar afgestemd en qua vorm en grootte passen ze mooi bij elkaar. Een coole box voor beginners of voor degene die hun collectie willen uitbereiden zonder daar al teveel geld voor uit te geven.

 

Geef de stenen een mooi plekje in huis, afzonderlijk van elkaar of bij elkaar in de buurt. 


SAGE AWAY

Smudgen is het spiritueel en energetisch reinigen van personen, ruimtes of voorwerpen, meestal door middel van een bundeltje kruiden. De kruiden kun je branden in een vuurvaste schelp.


SACRED SPACE