WEBSHOP

E-GUIDE 'YOU GOT THIS'.

€ 11,11

E-GUIDE 'YOU GOT THIS'.

€ 11,11

Meer dan 50 pagina's SUHZ stijl vol inspiratie, quotes, wijsheden en filosofie. Tips en trucs om het leven van een andere invalshoek te benaderen, hoe je het beste om kan gaan met je intuïtie en inzichten. Hoe je wensen werkelijkheid maakt maar ook praktische en spirituele tips en trucs.

 

En uiteraard zoals jullie gewend zijn van Ster uit het Zuiden; astrologie en hoe je eigen chart te lezen, een kaartlegging met uitleg uit het werkboek van de workshop, hoe te leven met de maanfases en deze optimaal te benutten en over de kracht van edelstenen.

WORKSHOP KAARTLEZEN

€ 49,95

WORKSHOP KAARTLEZEN

€ 49,95

PAKKETTEN

JUST LOVE YOURSELF

€ 55,00

JUST LOVE YOURSELF

€ 55,00

Daar is ze dan! Het´Just Love Yourself´pakket van SUHZ! Na twee edities speciaal voor in huis (Home Sweet Home en Happy Home) en een derde pakketje onderweg voor thuis, was het tijd voor een verwenpakket speciaal voor jezelf.

De Jaderoller is een geliefd item uit de webshop maar gaf mij niet helemaal dezelfde voldoening als een pakket inpakken. Nadat jullie massaal op mijn story reageerde met de Jaderoller en het verzoek wanneer komt deze weer terug, wist ik meteen: ik wil hier een pakket vorm van maken! And here she is...

Uitverkocht

HOME SWEET HOME

€ 45,00
Uitverkocht

HOME SWEET HOME

€ 45,00

Op dit moment brengen we veel tijd thuis door. Emoties als boosheid, frustratie en angst kunnen als energie blijven hangen. Met dit pakket reinig je de woning zodat alles weer prettig aanvoelt.

 

Een goede vibe begint bij jezelf én in je omgeving. Dit pakket is mijn persoonlijke favoriet en heeft dezelfde items die ik voor in huis gebruik.

 

Uitverkocht

HAPPY HOME

€ 42,50
Uitverkocht

HAPPY HOME

€ 42,50

Daar is ie eindelijk! Het vervolg pakket op het 'Home Sweet Home' pakket waarmee alles is begonnen. Dit pakket is perfect voor iedereen die ook maar een beetje geintereseerd is in spiritualiteit en graag goede vibes in huis haalt!

 

Dit pakket is een must have op zichzelf, maar een prachtige uitbereiding voor het orginele setje. Ik ben ook zo enorm trots op dit pakket. Haal jij hem in huis?

SAGE AWAY


SUHZ GIFTCARD

€ 25,00

SUHZ GIFTCARD

€ 25,00

Een dierbaar persoon een cadeau doen met haar verjaardag, kerst of zomaar? Maar heb je niet helemaal helder wat iemand allemaal al heeft. Laat diegene dan zelf kiezen en stuur deze leuke cadeaubon toe! 


De cadeaubon is inwisselbaar in de webshop of voor een kaartlezing.

 

Maar er zijn extra's!

Giftcard t.w.v. 25 euro. Mini kaartlezing cadeau

Giftcard t.w.v. 50 euro. Mini kaartlezing + edelsteenhanger cadeau

Giftcard t.w.v. 75 euro. Mini kaartlezing + edelsteenhanger en een rozenkwarts armband cadeau!

 

*Laat in het opmerkingenveld achter of we met een bepaalde datum of onderwerp in de kaartlezing rekening moeten houden. Bijvoorbeeld een verjaardag, liefdesverdriet, zwangerschap, behaalde rijbewijs of whatever! 


SACRED SPACE


SIERADEN SALE