BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

MEET ROWANNE

Eerder had Cassandra al eens een balletje naar Madzia opgegooid dat ze graag wilde uitbreiden naar de rest van Nederland door middel van hosts die het programma van Sacred Mooncircle zouden uitdragen. Na het succes van die betreffende editie was Madzia ook overtuigd: we moeten uitbreiden!

We plaatste een oproep op Social Media. Overvallen door de ENORME hoeveelheid reacties zat daar ook een berichtje van Rowanne tussen. En weet je wat? Stiekem hoopte we al dat ze daarop zou reageren. And here she is, we introduceren je, Rowanne host Zuid-Holland en vanaf heden huisastroloog van Sacred Mooncircle & Ceremonies. Hieronder stelt ze zichzelf graag aan je voor.

 

Ik ben Rowanne, werkzaam als astroloog & intuïtief holistisch coach. Met mijn juridische universitaire achtergrond is het werken vanuit intuïtie een hele switch geweest en ligt mijn passie vooral bij het praktisch maken van spiritualiteit en astrologie. Ik geef astrologische readings & coaching en organiseer online vrouwencirkels, maar ben op beide gebieden de switch naar meer real life aan het maken. Uiteraard in mijn eigen woonplaats en omgeving; namelijk Den Haag! Ik vind de Volle Maancirkes van Sacred Mooncircles een hele fijne mix van enerzijds spirituele en helende energie en anderzijds praktische en aardse energie; ik kijk ernaar uit om te helpen dit concept naar de Randstad uit te breiden! Als je meer wil weten over mij, kun je mijn podcast luisteren (zoek op mijn naam) en je mag me uiteraard volgen op Instagram @rowanneleestdesterren