BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

VOLLE MAANCIRKEL 13 EN 14 JUNI 

Terug naar de basis...

Op 13 en 14 juni draaien wij in een nieuwe editie Volle Maancirkel in het Tweelingen seizoen, oftewel Madzia’s verjaardagsmaand! De Volle Maan staat die dag in het tegenovergestelde teken namelijk Boogschutter, Cassandra’s Zonneteken- (aka Sterrenbeeld). Je begrijpt wel dat we daardoor al stiekem veel eerder met de volgende editie bezig waren dan met de rest. Grootst moet het worden én feestelijk besloten we.

Na drie edities binnen.. intiem, eenvoudig en persoonlijk, draaiden we de vorige twee cirkels ‘in the open’. Wandelen in de natuur, overnachten op een camping, yoga in het park en lunchen op een recreatieoord. Wat hebben we genoten! De bedoeling was dat aankomend seizoen we nog één keer groots, uitbundig en ‘anders dan andere’ maancirkels zouden aanpakken. Maar we voelde beide dat we we weer naar binnen willen keren de volgende editie. Dus schrapte we al onze wilde plannen van tafel.


Na een e-clips seizoen en Mercurius in Retrograde hebben ook wij weer behoefte aan de basis. Persoonlijk connecten, intieme gesprekken en spirituele rituelen in een eenvoudige setting.

Door deze beslissing te maken ontstond de ruimte om andere regio’s met een host eerder te laten starten, de bedoeling was namelijk uit te bereiden op andere plekken vanaf het Kreeftseizoen in Juli. Zuid-Holland is de eerste regio die start onder ons label. Het programma, de vibe, type deelnemers -namelijk babes via SUHZ-, mailing en werkboeken zijn gelijk. Maar ook de aankleding, items en producten waarmee we werken zijn hetzelfde. Zo kunnen vrouwen uit heel Nederland aansluiten bij een fijne community waar ze gelijkgestemde powervrouwen ontmoeten en op deze manier kunnen werken aan healing, groei en verbinding onderling. Want wat we in het afgelopen half jaar in Den-Bosch hebben opgezet.. dat willen we ook voor de rest van NL!


Voorstellen: Rowanne, host Maancirkel Zuid-Holland

Een DM bij Cassandra op Ster uit het Zuiden, deed het balletje rollen. Of ze iets kon betekenen voor de aankomende maancirkel destijds. Ons programma was al rond maar korte uitwisseling van gedachtes zorgde voor Rowanne’s aanwezigheid tijdens de daarop volgende editie. Madzia zei het direct: wat een leuke vrouw en ze past zo goed in de groep! Dat viel Cassandra ook op!


Programma 19:30 -22:00

Openings ritueel Volle Maancirkel

Yoga: Maangroet

Cacao Ceremonie & begeleide meditatie

Breathworksessie

Motivational Speech - Spoken Word

Inzichtskaartje trekken

Afsluiten: Dankbaarheids affirmatie


Kosten & annuleringsvoorwaarden

Op naar een volgende succesvolle editie van de Volle Maancirkel en wel op- pak je agenda erbij - op 13 en 14 mei !


De totale kosten van de avond bedragen 55 euro per persoon. Je doet een aanbetaling van 25 euro en rekent de rest contant af op de betreffende dag. Kosteloos annuleren kan tot 5 juni.

Voor annuleringen na 6 juni hebben wij een 'Fair-enough Policy'; indien er nog geen kosten zijn gemaakt kan je nog kosteloos annuleren. Indien er al wel kosten zijn gemaakt door ons of derde partijen dan ben je de aanbetaling kwijt.

Voor annuleringen vanaf 72 uur (drie dagen) voor  sturen wij een factuur na  voor gemaakte kosten.

Meer inhoud over tijd, locatie en menu volgt per e-mail voor deelnemers die een aanbetaling hebben gedaan.