BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

VOLLE MAANCIRKEL 13 EN 14 JULI

Den-Bosch, Den-Haag, Limburg en Utrecht represent !

Op 13 en 14 juli draaien wij een nieuwe editie Volle Maancirkel in het Kreeftseizoen, met het Kreeftseizoen is de zomer officieel gestart.

Op 13 Juli kunnen deelnemers in Den-Haag en Den-Bosch meedoen, op 14 juli kunnen nieuwe deelnemers ook aanschuiven in Limburg - Grevenbicht en Utrecht.

Kreeftseizoen, houd de energie bij jezelf ..

Het Kreeftseizoen staat bekend als het meest gevoelige seizoen van de zomer. De Kreeft is een waterteken en is astrologisch gekoppeld aan de Maan. Behoorlijk prikkelgevoelig en intuïtief ! Yin energie: vrouwelijkheid, zachtheid, intuïtie en geborgenheid zijn kenmerken die deze maand centraal staan.

Daarom willen we deze editie intiem en kalm houden. Maar we willen je ook leren hoe je dicht bij jezelf blijft. Met de Volle Maan in het teken Steenbok (het autoritaire vaderfiguur) tikken we kindthemas aan. Belangrijke vragen als: -Wat heeft jouw innerlijk kind nodig. -Wat waren je dromen toen je klein was en wat zou jij als volwassene tegen je 'kleine jij' willen zeggen?

 


Programma 19:30 -22:00

Openingsritueel Volle Maancirkel

Yin Yoga: Maangroet

Cacao Ceremonie 

Motivational Speech - Spoken Word

Breathworksessie: Ocean Breeze (Ujjayi)

Klankhealing & Begeleide Meditatie

Stilte en Reflectie

Inzichtskaartje trekken

Afsluiten: Dankbaarheidsaffirmatie


Opening Vollemaancirkel en Yoga Maangroet 

Opening en Yoga Maangroet
Elke Volle Maancirkel weer starten wij de ceremonie door middel van een energieupdate, informatie over de Volle Maan en een klein voorstelrondje in de groep. Om de volle maan en haar energie te eren groeten wij haar door middel van een Yoga Maangroet, dit keer hebben we gekozen voor een kleine sessie Yin Yoga, een rustige en langzame vorm van bewegen. Yin staat voor vrouwelijke energie, net zoals Kreeft en de maan die daaraan gekoppeld is bewegen wij ons rustig voort op eigen tempo.

Cacao Ceremonie

Cacao heeft een rijke geschiedenis onder de inheemse culturen van Midden- en Zuid-Amerika. Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren en worden gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden.

Cacao wordt gezien als natuurlijk geneesmiddel. Zo is het rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines.

Voordelen cacao tijdens de cacao ceremonie

- Pure cacao wordt gebruikt bij cacao ceremonies als een hartopenend medicijn voor mensen om veilig ontwaken, te werken met je intuïtie, openbaring en innerlijke genezing te ervaren.

- Geestelijke blokkades worden opgeheven.

- Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht doordat het je in meditatieve toestand brengt.

- Zorgt voor een gevoel van euforie

- Het boost je creativiteit.

 

De cacao is vooraf bereid en wordt gezamelijk gedronken. Tijdens het inwerken van de cacao luisteren we naar een Motivational Speech van Cassandra, geschreven in het teken en energie van de maand: het Innerijk Kind.

Breathwork, Klankhealing en Meditatie

Elke Volle Maancirkel doen we aan Breathwork. De vaste deelnemers uit Den-Bosch kennen inmiddels de ademwerktechniek waarbij stress losgebroken wordt en emoties los komen.

Dit keer gaan we voor een Ocean Breezesessie. Een kalme en relaxte sessie waarin we je leren hoe je in stressvolle situaties dicht bij jezelf blijft en je eigen energie bewaakt. Je zult je direct al tijdens de oefeningen kalm en beschermd voelen.

Na deze sessie mag je lekker gaan liggen, in een begeleide Tempel meditatie van Xiomara keer je naar binnen. Met klankschalen en oceandrums begeleiden de hosts deze meditatie en geniet jij van een leeg hoofd en pure rust.  

Stilte en Reflecteren - Inzichtskaart trekken

Met alle spanning uit je lichaam, een leeg hoofd en dichtbij je intuïtie is het een mooi moment om je gedachtes op papier te schrijven in een werkboek met vragen die passen bij het seizoen, de maan en het thema van de Volle Maancirkel reflecteer je op belangrijke levensvragen. Er is ruimte voor degene die dat willen om vraagstukken, inzichten of thema's in de groep te behandelen.

Zoals gewoonlijk sluiten we de cirkel af met een inzichtskaartje. Neem de boodschap in je op en ga met een positief en relax gevoel weer naar huis. Er is de mogelijkheid om op alle locaties achteraf spirituele items, Auraspray van Daphne Rose en edelstenen te kopen. 


Kosten & annuleringsvoorwaarden

Op naar een volgende succesvolle editie van de Volle Maancirkel en wel op- pak je agenda erbij - op 13 en 14 juli.


De totale kosten van de avond bedragen 55 euro per persoon die je direct in de webshop afrekent. 
Voor annuleringen na 8 juli hebben wij een 'Fair-enough Policy'; indien er nog geen kosten zijn gemaakt door ons kan je kosteloos annuleren. Indien er al wel kosten zijn gemaakt door ons of derde partijen verrekenen wij gemaakte kosten.

Annuleringen vanaf 72 uur (drie dagen) voor de volle maancirkel krijgen helaas geen geld terug.


Meer informatie over locatie en praktische zaken volgt per e-mail rond 5 juli.