BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

VOLLE MAANCIRKEL 11,12 EN 13 AUGUSTUS

5 Locaties, 3 avonden

Op 11 tot 13 Augustus draaien wij weer Volle Maancirkels, verspreid over het land.

 

11-08 : Amsterdam, Den-Bosch, Limburg*

12-08 : Utrecht, Den-Bosch (besloten cirkel)*

13-08 : Den-Haag*

 

** Op deze locaties zal Cassandra aanwezig zijn als gasthost. 

Leeuwseizoen: Moed en Kracht.

Het langeverwachte Leeuwseizoen heeft zijn intrede gemaakt.. deze koning van de jungle regeert als vuurteken over de maand augustus. Met de Volle Maan in het teken Waterman staan thema's als authentiek durven zijn, je shine pakken, vriendschappen, passie en verlangen op de kaart. Wij gaan aan de slag en door op het thema: 'je authentieke droomleven durven leven'.


Ben jij happy met de plek in het leven waar je staat: Waar zou je nog in je kracht moeten stappen en de leiding mogen nemen? Welke veranderingen mogen er plaatsvinden in de relaties om je heen? Hoe gelukkig maakt jouw werk je nog écht? Met al deze stukken gaan we aan de slag en zetten we een liefdevolle intentie gedurende de Volle Maan voor guidance, heling en kracht.

 


Programma 19:30 -22:00

Openingsritueel Volle Maancirkel

Flow Yoga 

Cacao Ceremonie 

Motivational Speech - Spoken Word

Begeleide Meditatie en Manifestatie

BURN IT UP- Verbrandingsritueel

Werkboek: Leef je droomleven

SHOWER OF LOVE

Inzichtskaartje trekken

Afsluiten: Dankbaarheidsaffirmatie


Opening Vollemaancirkel en Yoga Maangroet 

Opening en Yoga Maangroet
Elke Volle Maancirkel weer starten wij de ceremonie door middel van een energieupdate, informatie over de Volle Maan en een klein voorstelrondje in de groep. Direct daarna starten we met een korte yoga reeks, deze zal altijd in het teken van het seizoen en de Volle Maan passen. Ditmaal gaan we voor een actievere vorm van Yoga. De oefeningen zijn laagdrempelig en voor iedereen uitvoerbaar.

Cacao Ceremonie

Cacao heeft een rijke geschiedenis onder de inheemse culturen van Midden- en Zuid-Amerika. Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren en worden gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden.

Cacao wordt gezien als natuurlijk geneesmiddel. Zo is het rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines.

Voordelen cacao tijdens de cacao ceremonie

- Pure cacao wordt gebruikt bij cacao ceremonies als een hartopenend medicijn voor mensen om veilig ontwaken, te werken met je intuïtie, openbaring en innerlijke genezing te ervaren.

- Geestelijke blokkades worden opgeheven.

- Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht doordat het je in meditatieve toestand brengt.

- Zorgt voor een gevoel van euforie

- Het boost je creativiteit.

 

De cacao is vooraf bereid en wordt gezamelijk gedronken. Tijdens het inwerken van de cacao luisteren we naar een Motivational Speech van Cassandra, geschreven in het teken en energie van de maand: het Innerijk Kind.

Begeleide Meditatie en Manifestatie 

Tijdens een begeleide meditatie nemen we je mee naar binnen, daar waar alle antwoorden en inzichten op ons wachten. De meditaties zijn zoals de yogasessies altijd afgestemd op het thema van de avond. Dit keer zal Xiomara van Intuitive Moondancing ons meenemen in een verhelderende, krachtige reis.

 

Na de meditatie volgt direct een manifestatie opdracht. Leeuw staat bekend als de magneet van de dierenriem. Door middel van affirmaties planten we positieve zaadjes.. stap in je kracht en leef je droomleven.

 

BURN IT UP - Reflectie (werkboek)

Als we willen creeeren dan moeten we eerst ruimte maken. Door middel van een loslaat ritueel, inclusief 'de fik erin', laten we symbolisch alle oude emoties die ons niet meer dienen los. Hierna zijn we klaar om met een schone lei en leeg hoofd het werkboek erbij te nemen.

In dit werkboek nemen we je mee om in stappen antwoord te krijgen op deze mooie vraag, zodat jij straks weet hoe jouw droomleven eruitziet. Je hoeft de vraag nu dus ook nog niet tot in detail te kunnen beantwoorden.   

Shower of Love

In een warme en liefdevolle setting willen wij je meegeven dat je prachtig, uniek, bijzonder en goed genoeg zoals je bent dit doen wij geheel in een Sacred Mooncircle vibe. Ontvang die liefde en complimentjes.. het leven is soms al intens genoeg. Alleen maar eventjes liefde voelen.

Inzichtskaartje en afsluiting avond.

Zoals gewoonlijk sluiten we de cirkel af met een inzichtskaartje. Cassandra zal in de cirkels die zij bezoekt dit deel waarnemen. Als fulltime on-point-kaartlezer geeft ze je een positieve boodschap waarmee je met een goed gevoel weer op huis aan kan. 

Er is de mogelijkheid om op alle locaties achteraf items te kopen.


Kosten & annuleringsvoorwaarden

Op naar een volgende succesvolle editie van de Volle Maancirkel en wel op- pak je agenda erbij - op 11, 12 en 13 augustus.


De totale kosten van de avond bedragen 55 euro, hiervan zal later een betaallinkje je kant op komen. Met aanschaffen van een ticket via de webshop reserveer je een plekje.

 
Voor annuleringen na 8 augustus hebben wij een 'Fair-enough Policy'; indien er nog geen kosten zijn gemaakt door ons kan je kosteloos annuleren. Indien er al wel kosten zijn gemaakt door ons of derde partijen verrekenen wij gemaakte kosten.

Annuleringen vanaf 72 uur (drie dagen) voor de volle maancirkel krijgen helaas geen geld terug.