BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

MAANCIRKEL 

Een (volle) Maan- of vrouwencirkel is een bijeenkomst van gelijkgestemde zielen die door middel van een ceremonie, energie, intentie en manifestatie werken aan hun doelen. 

Al eeuwen geleden ontdekte vrouwen de kracht van het samenkomen, met name onder de invloed van een nieuwe of volle maan. Zij werkte met de energie van de natuur en het thema van het seizoen samen om zo het beste van het huidige moment voor zichzelf te creëren. Door middel van verschillende rituelen brachten zij de dag en/of avond met elkaar door. Helaas werd door de verschrikkelijk heksenvervolgingen het te gevaarlijk voor vrouwen om op deze manier samen te zijn. De heksenkringen zoals ze destijds denigrerend werden genoemd, verdwenen uit angst voor de brandstapel als sneeuw voor de zon of vonden op enkele plekken bij hele moedige vrouwen thuis nog plaats in het diepste geheim.

 

Sinds een aantal jaar maken deze ceremonies en cirkels hun comeback in Nederland en dat is ontzettend positief ! Door intentie en focus te leggen op persoonlijke groei en doelen behalen, het helen van verdriet en pijn door open- en verbondenheid en daarbij de energie van het huidige 'seizoen' goed te gebruiken zijn vrouwen in staat het beste uit zichzelf te halen.

Oude rituelen in een nieuw jasje

Ster uit het Zuiden staat als platform bekend om haar heldere en down-to-earth energie. Zo zullen ook de ceremonies gedurende de maancirkel in het teken staan van heldere uitleg en tools en aardse rituelen, passend in de tijdsgeest van nu.


Elke maand op de dag van Volle Maan organiseert SUHZ twee dagen een Maancirkel. Deze zal elke keer in een andere jasje, passend aan de vibe van de huidige maand, gestoken worden.Elke maand vindt je hier een update van het programma. De maancirkels vinden plaats op een vaste, centrale plek in s-Hertogenbosch met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.