BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

SUHZ SECRET MEMBERSHIP

 

Er zijn zoveel leuke Astro memberships online, is dat er eigenlijk ook op het gebied van tarot/ waarzegkaarten? Eline haalde haar schouders op, nee volgens mij niet. Vanaf dat moment liet het me niet meer los en werd het bijna een obsessie. Ik weet inmiddels als dat aan de hand is, ik aan de bak moet: tijd voor een SUHZ membership! 

We hebben veel geleerd de afgelopen jaren. Waar we goed in zijn, waar er hulp nodig is en waar we in uitblinken. Wat onze volgers van ons verwachten en wat wij kunnen bieden. Eline is uitgegroeid van inbox- en agendabeheerder naar rechterhand. Voor ons samen is niets onmogelijk of onbereikbaar. Ik het creatieve brein, zij de uitvoerder. Ik soms chaos, zij altijd de rust. Eline heeft als extra taak het afgelopen jaar voor veel visuele content gezorgd waarbij ik in tekst mijn kennis en ervaring met jullie deelde. Het perfecte duo om een community die al jarenlang trouw en ontzettend actief is te bieden wat zij zoeken: spiritualiteit in een nuchter jasje !

 

Onze volgersaantal op IG is niet spraakmakend hoog maar we hebben een extreem goede interactie percentage waar menig groot account jaloers op zou zijn. Daardoor voelde ik mij de laatste anderhalf jaar vaak terughoudend om activiteiten zoals iets simpels als een ‘ kaartje trekken’ te delen door de enorme interesse en vraag. Door een exclusief membership aan te bieden ontstaat er voor een kleine, trouwe groep volgers ruimte om zulke activiteiten weer op te pakken.

Hallo lege agenda, hallo mogelijkheden. Vanaf januari kun JIJ deel uitmaken van onze secret online community. Waar? Gewoon op de Ster uit het Zuiden Instagram, maar dan een beetje ‘in het geheim’. Je hebt namelijk de mogelijkheid om groepen in te delen die bepaalde content wel of juist niet kunnen zien en dat biedt mogelijkheden! Je blijft me online volgen, bekijkt de IG storys zoals je gewend bent maar krijgt dagelijks extra spirituele content, die anderen niet kunnen zien. En één keer per maand ontvang jij een kaartje uit de webshop in je inbox.

 

Wat kan je verwachten?

  • Met elke Volle maan ontvang jij een kaart uit de webshop in je mailbox van de SUHZ collectie. (kaartje ter waarde van € 8,88)
  • Tijdens elke nieuwe maan, geheel in het thema van de planeetstanden leer ik je een eenvoudige kaartlegging waarmee je doelen kan stellen voor aankomende periode.
  • Om de dag een uitgebreide energie update aan hand van een kaartlegging en astrologische gebeurtenissen.
  • Dagelijks een motiverende quote die aansluit bij de energie van die dag.
  • Tarot Tuesday: Stel elke dinsdag een vraag aan de kaarten.
  • Pick a Card Friday: kies een kaart voor een motiverende weekendboodschap.
  • Secret Juice: Een keer per maand een online meeting waar jullie een onderwerp kiezen en ik al mijn kennis hierover deel. Vorige levens, twinflames, hekserij.. alles is bespreekbaar !

Hier wil je bij zijn!

Ben jij enthousiast ? Meld je dan hieronder aan! Er is een maximum aantal deelnemers die zich kunnen inschrijven. De kosten van 11,- euro per maand worden automatisch afgeschreven vanaf januari. Via de e-mail leggen we aan je uit hoe dit werkt en welke stap je moet ondernemen om deel uit te maken van de 'geheime community'! Zien we je online? 

Afmelden Membership

Jouw SUHZ Secret Membership stopzetten is heel gemakkelijk. Je kunt te allen tijde jouw abonnement stopzetten, met een opzegtermijn van 1 maand. Door ons een mail te sturen voor elke 20ste van de maand zeg jij jouw abonnement op. Na de 20ste van de maand opgezegd? Dan stopt het membership na de volgende maand en zal er nog eenmalig een afschrijving plaats vinden.