BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

'Kom terug bij jezelf'

Retreat Den-Bosch 15 t/m 17 Juli.

In het hart van de Binnenstad van Den-Bosch ligt een sfeervolle en fijne locatie waar jij dit weekend in een stadswoning zal vertoeven. Van dichtbij zal ik jullie bijstaan in de reis 'terug naar jezelf'.. dit pand biedt de mogelijkheid aan drie deelnemers om volledig naar binnen te keren. Met een goedgevuld maar relax programma gaan we aan de slag! Gedurende het weekend zal ik naast het programma elke deelnemer apart nemen voor een één-op-één Soulsessie. Ik sta jullie bij in deze reis en ben het hele weekend beschikbaar om met jullie te verbinden, je vraagstukken te bekijken en healing te schenken. Na dit weekend ben jij helemaal opgeladen, vol goede moed en vertrouwen voor de toekomst.

 

Inbegrepen weekend: één-op-één begeleiding en coaching, programma zoals op de website vermeld staat, koffie / thee, sap, fruit en gezonde snacks.  

 

Programma:

Dag 1, Vrijdag 15 Juli.

 

15:00 Warm welkom

-Tussen 15:00 en 16:00 verwelkom ik je graag op een fijne plek in de binnenstad van Den-Bosch. Er is de ruimte om elkaar te leren kennen, even te landen en je spullen uit te pakken.

 

17:30 Healthy Dinner

-Gezamenlijk eten we deze avond een licht vegetarische maaltijd (ivm de cacaoceremonie). Er is ruime keuze uit  verschillende rijkelijk gevulde salades en originele wraps van een bekende hotspot om de hoek.

 

19:00 Out for a Walk

-Tijd om het mooie Den-Bosch te verkennen! Wist je dat er een zogenoemde Leylijn door Den-Bosch loopt en de overnachting precies rondom die krachtplek plaatsvindt? Met zijn alle verkennen we de omgeving en show ik je de mooiste plekjes!

 

20:00 Cacao Ceremonie & Breathwork

-In het mooiste park van Den-Bosch wacht Madzia ons op in een magische setting met een kopje cacao om een verdieping aan de avond te geven. We drinken heilige Cacao en maken een fijne reis naar binnen.

Dag 2, Zaterdag 16 Juli.

 

08:30 Breakfast time

Goedemorgen zonder zorgen! Mijn favoriete affirmatie elke ochtend. Jij hoeft  je inderdaad even nergens zorgen over te maken en alleen maar aan te schuiven. Kopje thee, versgeperste Jus d ‘Orange, rijkelijk gevulde broodjes, yoghurt en vers fruit zal voor je klaarstaan.

 

10:00 Yoga in the Citypark

Even contact maken met je lijf! Op twee minuten loopafstand is er een verborgen en prachtig stadspark. Hier kun je weer even landen in je lichaam voor een goede start van de dag met een fijne sessie Yin Yoga

 

12:00 Picknick & Me-time

Op locatie zal een kleed en picknickmand klaar staan met wraps, een salade en een versgeperst sapje. Even vertoeven in je eigen energie. Vanaf dit moment heb je even tijd voor jezelf. Misschien heb je wat ruimte nodig om bij te tanken, te landen of barst je juist van de energie en wil je Bourgondisch Den-Bosch verkennen en lekker shoppen.

 

20:00 Klankhealing

Xiomara van Intuitive Moondancing komt de avond in de stadstuin inluiden met haar prachtige stem. Onder begeleiding van klankschalen en een oceandrum zal zij de groep toezingen voor een fijn begin van de avond.

Dag 3, zondag 17 Juli.

 

09:00 Slow morning

Ook in Den-Bosch doen we het op zondag rustig aan! Beneden wacht wederom een rijkelijk, gezond ontbijt om fris aan de dag te beginnen. Deze ochtend staan alle telefoons en tv uit, er is er ruimte om te wandelen en te reflecteren en/of om te  journallen en de inzichten van afgelopen dagen een plekje te geven.

 

 

11:00 Reiki Behandeling

Joelle, spacekeeper bij de Volle Maancirkels is een Reikimaster en bewaakt gedurende onze ceremonies de energie. Enorm fan ben ik (én inmiddels mijn omgeving) van haar behandelingen. Een sessie met Joelle kan niet ontbreken tijdens dit weekend. Na een behandeling zul je meer rust in lichaam en hoofd ervaren.

 

13:00 Voor altijd verbonden - afscheid

Het weekend zit erop! Met positieve energie, vol goede moed en veel inzichten vertrek je naar huis. Je krijgt een cadeautasje mee naar huis gevuld met een Auraspray van Daphne Rose, een handpicked Edelsteen en Heilog Cacao om thuis te gebruiken. Na 6 weken hebben we een online call en hoor ik graag hoe het met je gaat en beantwoord ik nog vraagstukken waar je op dat moment nog tegenaan loopt.

 

RETREAT DEN-BOSCH

€ 725,00

RETREAT DEN-BOSCH

€ 725,00