BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

WAT WILT JE DROOM JOU VERTELLEN?

Gefascineerd door dromen…

Al op jonge leeftijd zocht ik tot de bodem uit wat dromen te vertellen hebben. Met de symboliek uit dromen ging ik aan de slag en ontfutselde ik de boodschap die mijn ziel mij door middel van mijn onderbewustzijn te zeggen heeft. Mijn moeder roept nu nog wel eens hysterisch ‘dat het er al van jongs af aan zit’, ik kan het niet helpen.. symboliek  is de taal die het universum met ons spreekt en als professioneel kaartlezer datgene wat ik zonder enige uitleg het meest helder versta. Mix dit met mijn fijngevoeligheid om energie te voelen en te begrijpen en je hebt de perfecte combinatie om duidelijk te krijgen wat onze dromen willen vertellen.

 

Natuurlijk droom jij heftiger als jij op dat moment dealt met conflicten. En als je zwanger wilt worden zul je vaker een ooievaar voorbij zien komen in je droom. Maar heb jij sinds kort bepaalde intense dromen die steeds weer terugkomen of al lange tijd een droom die er om de zoveel tijd weer is? Dan is het tijd om te duiken in de mystieke wereld van droomverklaringen en helder te krijgen wat de boodschap is achter deze symboliek.

Omdat dromen volledig in ons onderbewustzijn afspelen is de symboliek wellicht vaag voor jou op bewust niveau, maar duidelijke taal van het universum. Ik ga aan de slag met de boodschap en vertel je precies wat je ziel aan je kwijt wilt. Hoe dit te werk gaat, leg ik hieronder uit.

 

Nadat je jezelf hebt aangemeld voor een droomverklaring ontvang je van ons een bestand waarop je enkele vragen kan invullen. In datzelfde bestand voeg je ook informatie van de droom bij. Geen zorgen wat je precies moet vertellen of waar je op moet letten dit staat allemaal duidelijk vermeld. Ik ga aan de slag met je droom door de symboliek die erin is verwerkt te begrijpen, de energie die jijzelf en je droom draagt te vertalen en een kaartlezing speciaal voor dromen, mijn sterkste tool, uit te leggen om alle symboliek te plaatsen. Dit alles schrijf ik in heldere en duidelijke taal voor je uit in een daarvoor in een ‘Ster uit het Zuiden’ ontworpen bundel waar ook nog een kaartje uit ons deck toegevoegd zit als extra motiverende boodschap.

Ben jij klaar voor meer helderheid over je droom?