BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

MINI KAARTLEZING

PETITE ONLINE KAARTLEZING

Deze ‘mini’ kaartlezing is voor iedereen onbeperkt beschikbaar. Via e-mail ontvang je een digitaal ontworpen kaart uit het SUHZ deck, met daarbij een boodschap in de categorieën: persoonlijke ontwikkeling, liefde en carrière. Deze boodschap van de gekozen kaart zit gebundeld in een PDF bestand, waar nog meer tips en tools in staan om je voor de aankomende maand sturing te bieden.

 

Op het moment dat je deze kaartlezing besteld zie je bij het afrekenenscherm een opmerkingenveld waar je eventueel een bericht kan achter laten met het thema waarop je graag een kaart ontvangt. Is deze kaartlezing een cadeau en dus voor iemand anders ? Laat dan het e-mail adres achter bij opmerkingen met de juiste naam van de ontvanger.

 

Elke maandag, woensdag en vrijdag versturen wij de petite kaartlezingen, je ontvangt deze dus altijd binnen drie werkdagen in je mailbox.

Laat anderen hieronder weten wat jij hebt gehad aan je mini kaartlezing:

Reactie plaatsen

Reacties

Jolijn
16 dagen geleden

Vrijdag mijn mini kaartlezing ontvangen en super blij mee ! De boodschap kwam op een fijn moment binnen. Ik heb het kaartje uitgeprint en op mijn spiegel gehangen. Bedankt voor de fijne boodschap.