BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

MAANCIRKEL 18 + 19 JANUARI

Steenbokseizoen en Volle Maan in Kreeft.

Het Steenbokseizoen staat bekend om het terugbrengen van orde, ritme en regelmaat na een onstuimig en impulsief Boogschutterseizoen. De perfecte ingrediënten om het nieuwe jaar fris en fruitig mee te beginnen. Maar niet zonder een duidelijk doel en plan van aanpak! Steenbok energie is namelijk doelgericht en een echte go-getter. Maar zoals elk dierenriemteken heeft ook deze berekende dame haar valkuilen. Enorm kritisch, controlefreak, een martelaar van haar eigen regels en een workaholic zijn de keerzijde van de medaille.

 

De volle maan staat in zijn eigen teken, namelijk in Kreeft. De mooiste uitdaging van deze tegengestelde tekens is om bij je intuïtie te blijven en te vertrouwen op je gevoel. Luister naar dat stemmetje van binnen zonder dat je jezelf verliest. Het is tijd om met deze volle maan pijn van het afgelopen jaar en het verleden los te laten en alles wat je gekwetst heeft een plekje te geven en misschien zelfs te durven vergeven. Alleen dan kun je echt fris en fruitig 2022 starten.


Programma

Tijd 18:45 - 22:15


Inloop en kennismaking

Reiniging, Healing & Meditatie

Cacaoceremonie & Visualisatieoefening

Doelen bepalen en Visionboard maken

Inzicht- en Orakelkaarten trekken

De inhoud van het programma en precieze invulling van de avond verklappen wij niet. Dit zodat je zelf de magie kan vangen gedurende de Maancirkels. De avond zal begeleid worden door Cassandra, oprichtster van SUHZ en ondersteund door twee dierbare collega's, die tevens vaste gezichten van de Maancirkels zullen zijn.


Ben jij er bij?

Op 18 en 19 januari vindt er in 's-Hertogenbosch een Maancirkel plaats waar per avond ruimte is voor 13 vrouwen. Wil jij dit niet missen en zeker weten een plekje scoren ? Dan kan je een ticket bemachtigen via de webshop. Je doet een aanbetaling en betaalt op de avond aan de deur contant het resterende bedrag. De totale kosten voor de avond bedragen 45 euro per persoon.

 

Iedereen ontvangt een week vooraf de maancirkel meer informatie per e-mail.