🔮🌙 Down To Earth Kaartlezer 🔮 🌙

LIVE READING

Een live reading bij Cassandra van Ster Uit Het Zuiden, is 1 op 1, in real life, bij haar thuis. Deze reading kan via het onderstaande formulier geboekt worden.  

Ster Uit Het Zuiden heeft er voor gekozen om 1 op 1 lezingen aan te bieden aan haar volgers, dit omdat er veel verzoeken waren van volgers uit Noord-Brabant. Tegenwoordig krijgt Cassandra mensen vanuit heel Nederland en zelfs uit Belgie over de vloer! Aangezien de Live readings zo populair zijn, wil SUHZ óók in 2021 kaartlezingen thuis blijven aanbieden. Een live reading kost in totaal €80. 

In 2020 hebben wij in zijn totaliteit circa 60 live readings aangeboden voor (vooral) vrouwen verspreid door het hele land. Den Bosch is gemakkelijk te bereiken met zowel de trein als de auto en het adres is voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Wat kan je verwachten? Naast wat lekkers te drinken, kennismaken en op je gemak stellen, beginnen we met een uitgebreide Lenormand kaartlezing van 45 minuten. Door deze ruimte tijd kan Cassandra dieper ingaan op thema's die op dit moment in je leven spelen of je aandacht mogen krijgen. De reguliere kaartlezingen van Ster Uit Het Zuiden vinden plaats via Skype. Door deze fysieke kaartlezing wordt het leggen en bespreken van de kaarten een stuk persoonlijker en heb je een hele mooie ervaring erbij!

Na de reading krijg je uiteraard nog de tijd om vragen te stellen waar je op dat moment graag een antwoord op zou willen hebben. Als afsluiter krijg jij van Cassandra nog een kleinigheidje om de live kaartlezing te herinneren en te koesteren.

 

Mocht jij na aanleiding van deze tekst geïnteresseerd zijn in een live kaartlezing van Cassandra? Of heb je een vraag? Aarzel niet en neem via het onderstaande formulier contact met ons op! Team Ster Uit Het Zuiden beantwoord mails binnen 5 werkdagen.