BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

MINI KAARTLEZING

PETITE ONLINE KAARTLEZING

Deze ‘mini’ kaartlezing is voor iedereen onbeperkt beschikbaar. Via e-mail ontvang je een digitaal ontworpen kaart uit het SUHZ deck, met daarbij een boodschap in de categorieën: persoonlijke ontwikkeling, liefde en carrière. Deze boodschap van de gekozen kaart zit gebundeld in een PDF bestand, waar nog meer tips en tools in staan om je voor de aankomende maand sturing te bieden.

 

Op het moment dat je deze kaartlezing besteld zie je bij het afrekenenscherm een opmerkingenveld waar je eventueel een bericht kan achter laten met het thema waarop je graag een kaart ontvangt. Is deze kaartlezing een cadeau en dus voor iemand anders ? Laat dan het e-mail adres achter bij opmerkingen met de juiste naam van de ontvanger.

 

Elke maandag, woensdag en vrijdag versturen wij de petite kaartlezingen, je ontvangt deze dus altijd binnen drie werkdagen in je mailbox.

Sale!

BESTEL HIER JE ONLINE MINI KAARTLEZING

€ 11,11 € 8,88
Sale!

BESTEL HIER JE ONLINE MINI KAARTLEZING

€ 11,11 € 8,88

Laat anderen hieronder weten wat jij hebt gehad aan je mini kaartlezing:

Reactie plaatsen

Reacties

Angela
een maand geleden

Ik zou graag een kaartje ontvangen rond het thema liefde. Benieuwd wat me te wachten staat hierrond :-)

Manita van winden
een maand geleden

Hoi! Ik weet het niet in welk thema maar voelde me
Geneigd om het te doen. Graag wat ze me willen vertellen❤️

Saskia
een maand geleden

Deze week een mini kaartlezing ontvangen. Ik had het kaartje ‘afremmen’ iets waar ik sinds paar weken tegenaan loop. Van de ene kant weer verbaasd hoe spot-on het was, van de andere kant ook niet, omdat het tot nu toe altijd klopte wat Cass mij mededeelde. Zo fijn, dankjewel weer!

Daisy
een maand geleden

Ik had een petite kaartlezing gewonnen via Instagram. Zo blij mee! Heel veel herkenning. Mooie kaart en prachtige woorden. Ik ga dit zeker nog eens doen. Bedankt Cass 🌟

Shinta The
een maand geleden

Dankjewel alvast! :)

Sam
een maand geleden

Het kaartje was spot on, heel fijn! Prachtig kaartje en kwam precies op het juiste moment.
Dank!

Vy Van
een maand geleden

Super leuk om de mini kaartlezing te ontvangen! Het geeft je de woorden die je net op dat moment nodig hebt. Je kaart wordt uitgebreid uitgelegd met echt de touch van onze spirituele Cass. Echt een aanrader. Love it!

Jolijn
2 maanden geleden

Vrijdag mijn mini kaartlezing ontvangen en super blij mee ! De boodschap kwam op een fijn moment binnen. Ik heb het kaartje uitgeprint en op mijn spiegel gehangen. Bedankt voor de fijne boodschap.