BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

LIVE KAARTLEZING OP LOCATIE

Er is minimaal verschil tussen een lezing online en op locatie. Ik ga altijd op dezelfde manier te werk en ik krijg niet meer of minder boodschappen door via Skype of real-life.

Wat maakt het dan dat er zoveel vrouwen geïnteresseerd zijn in een lezing één-op-één? De meest gehoorde reden die ik terugkrijg is dat vrouwen het toch persoonlijker en tastbaarder vinden om tegenover iemand te zitten. En zeker als het je eerste keer is of als je langere tijd er tussen laat zitten is het bijzonder om het op deze manier te ervaren. Soms zijn mensen zenuwachtig en vinden ze het fijner om tegenover iemand te zitten. En heel soms hoor ik ook wel eens dat klanten het leuk vinden om mij real-life te ontmoeten en daarom bewust voor deze type kaartlezing kiezen.

 

Leuk, want na twee intense Corona jaren jullie veelal online te hebben leren kennen is dat ook mijn voornaamste reden om live lezingen op locatie aan te bieden: connecten met jullie! Onder het genot van een kopje thee vertel ik je alles wat er in de kaarten te lezen is. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. Met een eindboodschap sluit ik je lezing af en zwaai ik je bij de deur weer uit.

Zie ik je binnenkort in Den-Bosch?

Voorwaarden & Kosten

Heb jij afgelopen 6 maanden al een lezing gehad? Dan wil ik je vragen nog even te wachten met reserveren. Meer dan 6 maanden maar korter dan één jaar geleden dat jij een lezing hebt gehad bij mij? Benader mij dan even via Instagram om af te stemmen of een uitgebreide lezing op locatie passend is.


Kosten: 115 euro

Reeds geboekte online plekken voor kaartlezingen kunnen niet omgezet worden naar een Live kaartlezing op locatie. De simpele reden hiervan is teveel administratieve handelingen. 

Annuleren van een lezing kan tot 72 uur vooraf, kosteloos via e-mail. Annuleren binnen 72 uur? Dan ben ik genoodzaakt een factuur na te sturen. 

Ongeveer een week vooraf aan je lezing ontvang je meer informatie over locatie en andere praktische zaken