BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?


Lees hieronder ervaringen van klanten. Heb jij onlangs ook een fijne kaartlezing gehad? Laat dan hieronder je reactie achter. Vragen over een kaartlezing naar aanleiding van de reviews? Dan kun je via de e-mail ons bereiken.

Reacties

Shinta
8 maanden geleden

Anderhalve week geleden mijn 2e reading gehad van Cassandra. Net zoals de eerste keer wist zij meteen te voelen waar ik op dat moment mee zat. Hoewel ze erg spiritueel is, is ze ook lekker direct (iets wat ik nodig heb en kan waarderen). Heel fijn om 1x in de zoveel tijd een lezing te doen en bevestiging te krijgen voor bepaalde dingen maar ook sturing op andere vlakken. Ook al is ze een 'vreemde', ik heb het gevoel heel open te kunnen zijn naar haar. Dankjewel nogmaals <3

Yasmin
11 maanden geleden

Ondanks dat ik Cas al heel lang volg had ik nog nooit een lange reading bij haar gehad, tot afgelopen zomer. En wauw wat was dat bijzonder! Je kan alles met haar bespreken en wat ze verteld is echt to the point. In het najaar een tweede reading gehad en ze wist mij gelijk te vertellen wat er precies uit was gekomen van de eerste reading. Het mooie is dat ik heel veel dingen ergens stiekem al wist, maar dat zij dit voor mij kon bevestigen waardoor ik er veel meer vertrouwen in kreeg. Bedankt Cas! 🤍

Stacy
een jaar geleden

Ik heb na 1.5 jaar weer een hele fijne kaartlezing gehad met Cassandra. Het was alweer even geleden, maar door de fijne energie van Cassandra voelde het gelijk weer heel vertrouwd. Ik voelde me enorm op mijn gemak en wist gelijk dat ik heel open kon zijn. Ze vertelde me zoveel dingen waar ik op een positieve manier kippenvel van kreeg. Dingen die zij haarfijn aanvoelde en precies klopte. Soms over zaken die ik zelf ook wist maar even net die bevestiging nodig had, soms dingen die op zijn plek vielen nadat ze het zei maar ook nieuwe dingen waar ik nog niks van wist. Ik heb weer een enorme positieve boost gekregen, het besef dat ik nog meer mijn intuïtie mag volgen en zoals Cassandra zei groot mag denken voor mezelf. Ik heb hele fijne inzichten gekregen en tips waar ik weer mee aan de slag kan waar ik haar dankbaar voor ben . Ik raad het iedereen aan, ze is enorm goed in wat ze doet en daarnaast ook een heel fijn persoon 💛💛.

Caro
een jaar geleden

Wat een fijne reading! Helder, vertrouwd, lekker to the point en vooral heel liefdevol. Dank je wel Cassandra. Je bent een lieverd! Thanks!

Anke (onfridaysipaint)
een jaar geleden

Wat een fijne lezing was dat. Ik volg Cassandra al een hele tijd, maar nu was het dan toch echt tijd voor een eigen lezing. Een heleboel bevestigingen, mooie kaarten en een goed gesprek met Cas. Alsof ik met een vriendin sprak die me al langer kent. Wat een gezellig, fijn mens! Je ziet me zeker terug ❤️

Marjolein Oosting
een jaar geleden

Heee lieve Cassandra! ✨

Afgelopen dinsdag heb ik weer een onwijs mooie reading mogen ontvangen van jou. 5 maandjes geleden heb ik ook een reading van jou gehad en in die tijd is er zo veel veranderd! Echt waanzinnig.
Deze keer kreeg ik weer zo veel inzichten en jij scheen een heel ander licht op hoe ik op dit moment in het leven sta en dit heeft me zo veel moed en vooruitzicht gegeven, ik ben onwijs dankbaar. Ik denk dat dit tot nu de fijnste en mooiste reading is die ik heb mogen ontvangen. Ik heb zin in de komende periode, ik sloot de reading af met een super fijn en voldaan gevoel. Jouw rust in hoe je spreekt is ook ontzettend fijn tijdens de reading. Het voelt mega grounded.
Met Cassandra voelt het net alsof je met een lieve wijze vriendin kletst en dat is ontzettend fijn 🤍 dankjewel Lieve vrouw! ✨ je hebt me ontzettend opweg geholpen en ben onwijs benieuwd wat de komende maanden mij gaan brengen.
Veel liefs, Marjolein

Stephany
een jaar geleden

Zojuist m’n 2e kaartlezing bij Cassandra gehad. Net als de eerste keer was dit weer een verhelderende reading. Ze wist alles zo goed te benoemen en heeft me goede tips gegeven om m’n Saturn return goed in te gaan.
Alles wat ze in m’n eerste kaartlezing benoemde is ook echt zo gegaan. Dus ik ben benieuwd wat voor moois het universum nu gaat brengen. ✨

Tessie
een jaar geleden

Ik heb 2 readings gehad bij Cas en ben er zeer tevreden over. Het is ten eerste heel gezellig en open en de informatie die je ontvangt, daar kun je echt iets mee!

Ik heb door Cas mijn liefde voor kaartleggingen gevonden en ben haar hier heel dankbaar voor :)

Claudia
een jaar geleden

Nu al 2 readings gehad bij Cassandra en wat een topvrouw is het alle 2de keren spot on. Haar energie is fijn en recht voor zijn raap. Elke keer weer een boost krijg ik van haar. Ik kom zeker vaker terug.

Anne-Marie
een jaar geleden

Ik kom nu al zo’n 1,5 jaar bij Cass voor haar kaartlezingen. Er zitten nu steeds 3 maanden ongeveer tussen en ze komen altijd op het juiste moment! Naast dat het altijd heel gezellig is, weet Cass altijd de juiste punten aan te wijzen. Zonder dat ik wat hoef te zeggen voelt ze waar de focus moet liggen. En ondanks dat ze veel readingen doet, is elke reading van haar persoonlijk! Dat maakt het super leuk en speciaal. Cass is heerlijk direct en draait er niet om heen. Daarnaast is het een fijne steun in de rug als je je uit balans voelt. Ik voel me altijd ontzettend op mijn gemak, spannend is het allang niet meer en ik kijk iedere keer uit naar een reading van haar.

Reactie plaatsen