BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?


Lees hieronder ervaringen van klanten. Heb jij onlangs ook een fijne kaartlezing gehad? Laat dan hieronder je reactie achter. Vragen over een kaartlezing naar aanleiding van de reviews? Dan kun je via de e-mail ons bereiken.

Reacties

Anke (onfridaysipaint)
een maand geleden

Wat een fijne lezing was dat. Ik volg Cassandra al een hele tijd, maar nu was het dan toch echt tijd voor een eigen lezing. Een heleboel bevestigingen, mooie kaarten en een goed gesprek met Cas. Alsof ik met een vriendin sprak die me al langer kent. Wat een gezellig, fijn mens! Je ziet me zeker terug ❤️

Marjolein Oosting
2 maanden geleden

Heee lieve Cassandra! ✨

Afgelopen dinsdag heb ik weer een onwijs mooie reading mogen ontvangen van jou. 5 maandjes geleden heb ik ook een reading van jou gehad en in die tijd is er zo veel veranderd! Echt waanzinnig.
Deze keer kreeg ik weer zo veel inzichten en jij scheen een heel ander licht op hoe ik op dit moment in het leven sta en dit heeft me zo veel moed en vooruitzicht gegeven, ik ben onwijs dankbaar. Ik denk dat dit tot nu de fijnste en mooiste reading is die ik heb mogen ontvangen. Ik heb zin in de komende periode, ik sloot de reading af met een super fijn en voldaan gevoel. Jouw rust in hoe je spreekt is ook ontzettend fijn tijdens de reading. Het voelt mega grounded.
Met Cassandra voelt het net alsof je met een lieve wijze vriendin kletst en dat is ontzettend fijn 🤍 dankjewel Lieve vrouw! ✨ je hebt me ontzettend opweg geholpen en ben onwijs benieuwd wat de komende maanden mij gaan brengen.
Veel liefs, Marjolein

Stephany
2 maanden geleden

Zojuist m’n 2e kaartlezing bij Cassandra gehad. Net als de eerste keer was dit weer een verhelderende reading. Ze wist alles zo goed te benoemen en heeft me goede tips gegeven om m’n Saturn return goed in te gaan.
Alles wat ze in m’n eerste kaartlezing benoemde is ook echt zo gegaan. Dus ik ben benieuwd wat voor moois het universum nu gaat brengen. ✨

Tessie
3 maanden geleden

Ik heb 2 readings gehad bij Cas en ben er zeer tevreden over. Het is ten eerste heel gezellig en open en de informatie die je ontvangt, daar kun je echt iets mee!

Ik heb door Cas mijn liefde voor kaartleggingen gevonden en ben haar hier heel dankbaar voor :)

Claudia
3 maanden geleden

Nu al 2 readings gehad bij Cassandra en wat een topvrouw is het alle 2de keren spot on. Haar energie is fijn en recht voor zijn raap. Elke keer weer een boost krijg ik van haar. Ik kom zeker vaker terug.

Anne-Marie
4 maanden geleden

Ik kom nu al zo’n 1,5 jaar bij Cass voor haar kaartlezingen. Er zitten nu steeds 3 maanden ongeveer tussen en ze komen altijd op het juiste moment! Naast dat het altijd heel gezellig is, weet Cass altijd de juiste punten aan te wijzen. Zonder dat ik wat hoef te zeggen voelt ze waar de focus moet liggen. En ondanks dat ze veel readingen doet, is elke reading van haar persoonlijk! Dat maakt het super leuk en speciaal. Cass is heerlijk direct en draait er niet om heen. Daarnaast is het een fijne steun in de rug als je je uit balans voelt. Ik voel me altijd ontzettend op mijn gemak, spannend is het allang niet meer en ik kijk iedere keer uit naar een reading van haar.

Sheen Badal
4 maanden geleden

Net voor mijn 30e verjaardag mijn allereerste reading gehad. Ik was zenuwachtig en wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar vanaf het moment dat ik Cass zag voelde het vertrouwd, warm en oprecht. In een uur tijd gaf ze een uitgebreide lezing van mijn kaarten en nam ze de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Cass verteld niet HOE je het moet aanpakken maar geeft je tips en net die extra push in de juiste richting. Zenuwachtig kwam ik binnen maar zelfverzekerd en vol positieve energie ging ik weg! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende reading. 💜 Sheen

Soraya Goedhart
4 maanden geleden

Een hele tijd en zoveel fijne readingen verder, join ik nog steeds de club haha!😍 Ik kan altijd zo ontzettend erg uitkijken naar mijn kaartlezingen bij cas! Ze zijn altijd zo on point! En alle thema’s die naar voren komen tijdens mijn readingen stormen daarna ook keihard mijn realiteit binnen. Ik sta elke reading weer perplex. Cas voelt heel vertrouwd aan voor mij, ze luistert naar me, geeft me altijd oprecht advies. Het voelt gewoon warm en vertrouwd. Cassandra uit haar gevoelens ook eerlijk tijdens de readingen en praat niet met je mee. Ze houdt het direct en krachtig en maakt er geen zweverig en vaag verhaal van! Na mijn readingen weet ik altijd waar ik rekening mee mag houden, wat ik mag loslaten, waar ik op mag vertrouwen en wat ik de komende periode zal kunnen verwachten! En geloof me, cas isn’t talking bullshit want alles wat ze me tot nu toe mededeelt komt echt uit binnen no-time al haha! Ik ben altijd heel dankbaar dat ik tijdens mijn readingen mezelf nog beter mag leren kennen want cassandra kan me ook wat toelichten op astrologisch vlak! Je leert jezelf toch iets beter begrijpen en dat is heel fijn. Cas is een nuchtere lieve vrouw met een super leuke droge humor! Ik hou ervan! Cas ik ga snel slapen want des te eerder is het 12 oktober en dan mag ik weer ;)!

Ohja! Ook een dikke shoutout naar haar lieve assistente Eline! Die altijd haar uiterste best doet om mij tegemoet te komen en die met iedereen wilt meedenken en die altijd de moeite en tijd neemt om je vraag te beantwoorden! Ik mag haar alles vragen, niks is haar te gek! Super fijn!

Tot gauw cas! ❤️

Milou
4 maanden geleden

Ik heb nu een aantal readings gehad van Cassandra. In het begin vond ik het lastig erin te geloven maar de reading van vandaag was eerder allemaal bevestigingen van hetgeen wat ik voelde. Ik vertelde en Cas zei alleen maar, ja ik zie het in de kaarten. Dit geeft mij z'n ongelooflijk vertrouwen in mezelf. De dingen welke ik nog niet 100% voel weet ze haarfijn uit te leggen, recht door zee, met een lach en een traan. Ze weet me te raken en het vertrouwen te geven in mezelf. Dankjewel! Door de readings durf ik keuzes te maken en ook dat de gevolgen van deze keuzes mij alleen maar ten goede komen. Dankjewel dat je dit doet, ik raad het ten zeerste aan!! 💜

Vera
4 maanden geleden

Wauw! Wat een geweldige reading heb ik mogen ontvangen van Cassandra. er viel meteen veel op zijn plek zodra ik hoorde wat Cassandra had te vertellen. Ze is down to earth, lekker haarzelf en gaat niks uit de weg. Recht door zee, met een super lieve energie, dat is Cassandra tijdens de kaartlezing. Bedankt voor het fijne gesprek :)

Reactie plaatsen