BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?


Lees hieronder ervaringen van klanten. Heb jij onlangs ook een fijne kaartlezing gehad? Laat dan hieronder je reactie achter. Vragen over een kaartlezing naar aanleiding van de reviews? Dan kun je via de e-mail ons bereiken.

Reacties

Yasmin
2 maanden geleden

Ondanks dat ik Cas al heel lang volg had ik nog nooit een lange reading bij haar gehad, tot afgelopen zomer. En wauw wat was dat bijzonder! Je kan alles met haar bespreken en wat ze verteld is echt to the point. In het najaar een tweede reading gehad en ze wist mij gelijk te vertellen wat er precies uit was gekomen van de eerste reading. Het mooie is dat ik heel veel dingen ergens stiekem al wist, maar dat zij dit voor mij kon bevestigen waardoor ik er veel meer vertrouwen in kreeg. Bedankt Cas! 🤍

Stacy
4 maanden geleden

Ik heb na 1.5 jaar weer een hele fijne kaartlezing gehad met Cassandra. Het was alweer even geleden, maar door de fijne energie van Cassandra voelde het gelijk weer heel vertrouwd. Ik voelde me enorm op mijn gemak en wist gelijk dat ik heel open kon zijn. Ze vertelde me zoveel dingen waar ik op een positieve manier kippenvel van kreeg. Dingen die zij haarfijn aanvoelde en precies klopte. Soms over zaken die ik zelf ook wist maar even net die bevestiging nodig had, soms dingen die op zijn plek vielen nadat ze het zei maar ook nieuwe dingen waar ik nog niks van wist. Ik heb weer een enorme positieve boost gekregen, het besef dat ik nog meer mijn intuïtie mag volgen en zoals Cassandra zei groot mag denken voor mezelf. Ik heb hele fijne inzichten gekregen en tips waar ik weer mee aan de slag kan waar ik haar dankbaar voor ben . Ik raad het iedereen aan, ze is enorm goed in wat ze doet en daarnaast ook een heel fijn persoon 💛💛.

Caro
4 maanden geleden

Wat een fijne reading! Helder, vertrouwd, lekker to the point en vooral heel liefdevol. Dank je wel Cassandra. Je bent een lieverd! Thanks!

Anke (onfridaysipaint)
5 maanden geleden

Wat een fijne lezing was dat. Ik volg Cassandra al een hele tijd, maar nu was het dan toch echt tijd voor een eigen lezing. Een heleboel bevestigingen, mooie kaarten en een goed gesprek met Cas. Alsof ik met een vriendin sprak die me al langer kent. Wat een gezellig, fijn mens! Je ziet me zeker terug ❤️

Marjolein Oosting
6 maanden geleden

Heee lieve Cassandra! ✨

Afgelopen dinsdag heb ik weer een onwijs mooie reading mogen ontvangen van jou. 5 maandjes geleden heb ik ook een reading van jou gehad en in die tijd is er zo veel veranderd! Echt waanzinnig.
Deze keer kreeg ik weer zo veel inzichten en jij scheen een heel ander licht op hoe ik op dit moment in het leven sta en dit heeft me zo veel moed en vooruitzicht gegeven, ik ben onwijs dankbaar. Ik denk dat dit tot nu de fijnste en mooiste reading is die ik heb mogen ontvangen. Ik heb zin in de komende periode, ik sloot de reading af met een super fijn en voldaan gevoel. Jouw rust in hoe je spreekt is ook ontzettend fijn tijdens de reading. Het voelt mega grounded.
Met Cassandra voelt het net alsof je met een lieve wijze vriendin kletst en dat is ontzettend fijn 🤍 dankjewel Lieve vrouw! ✨ je hebt me ontzettend opweg geholpen en ben onwijs benieuwd wat de komende maanden mij gaan brengen.
Veel liefs, Marjolein

Stephany
7 maanden geleden

Zojuist m’n 2e kaartlezing bij Cassandra gehad. Net als de eerste keer was dit weer een verhelderende reading. Ze wist alles zo goed te benoemen en heeft me goede tips gegeven om m’n Saturn return goed in te gaan.
Alles wat ze in m’n eerste kaartlezing benoemde is ook echt zo gegaan. Dus ik ben benieuwd wat voor moois het universum nu gaat brengen. ✨

Tessie
8 maanden geleden

Ik heb 2 readings gehad bij Cas en ben er zeer tevreden over. Het is ten eerste heel gezellig en open en de informatie die je ontvangt, daar kun je echt iets mee!

Ik heb door Cas mijn liefde voor kaartleggingen gevonden en ben haar hier heel dankbaar voor :)

Claudia
8 maanden geleden

Nu al 2 readings gehad bij Cassandra en wat een topvrouw is het alle 2de keren spot on. Haar energie is fijn en recht voor zijn raap. Elke keer weer een boost krijg ik van haar. Ik kom zeker vaker terug.

Anne-Marie
8 maanden geleden

Ik kom nu al zo’n 1,5 jaar bij Cass voor haar kaartlezingen. Er zitten nu steeds 3 maanden ongeveer tussen en ze komen altijd op het juiste moment! Naast dat het altijd heel gezellig is, weet Cass altijd de juiste punten aan te wijzen. Zonder dat ik wat hoef te zeggen voelt ze waar de focus moet liggen. En ondanks dat ze veel readingen doet, is elke reading van haar persoonlijk! Dat maakt het super leuk en speciaal. Cass is heerlijk direct en draait er niet om heen. Daarnaast is het een fijne steun in de rug als je je uit balans voelt. Ik voel me altijd ontzettend op mijn gemak, spannend is het allang niet meer en ik kijk iedere keer uit naar een reading van haar.

Sheen Badal
8 maanden geleden

Net voor mijn 30e verjaardag mijn allereerste reading gehad. Ik was zenuwachtig en wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar vanaf het moment dat ik Cass zag voelde het vertrouwd, warm en oprecht. In een uur tijd gaf ze een uitgebreide lezing van mijn kaarten en nam ze de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Cass verteld niet HOE je het moet aanpakken maar geeft je tips en net die extra push in de juiste richting. Zenuwachtig kwam ik binnen maar zelfverzekerd en vol positieve energie ging ik weg! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende reading. 💜 Sheen

Reactie plaatsen