BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

Petite Kaartlezing       
Kosten: € 8,88

Deze ‘mini’ kaartlezing is voor iedereen onbeperkt beschikbaar. Via e-mail ontvang je een digitaal ontworpen kaart uit het SUHZ deck, met daarbij een boodschap in de categorie: persoonlijke ontwikkeling, liefde en carrière. Deze boodschap van de kaart zit gebundeld in een PDF bestand, waar nog meer tips en tools in staan om je voor de aankomende maand sturing te bieden.

Deze Petite kaartlezing bestel je via deze link.

 

 

Royal Kaartlezing
Kosten: €55,-

Een online kaartlezing via Skype van circa 30 tot max 45 minuten, waarin we onderwerpen bespreken die op dat moment voor jou van toepassing zijn. Gedurende de motiverende kaartlezing ontvang je inzichten, richting en tools hoe je de aankomende periode of thema’s het beste kan aanpakken, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Deze kaartlezing reserveer je in de agenda onderaan deze pagina.

 

Luxe Kaartlezing.          
Kosten: €70,-

Deze online kaartlezing via Skype van circa 45 tot 60 max minuten is geschikt voor klanten, die voor de eerste keer een lezing bij ons boeken, of lange tijd niet zijn geweest en op het moment met problematieke thema’s dealen. We duiken in je verleden, bekijken het heden en blikken in de toekomst naar wat je te wachten staat. Tijdens deze kaartlezing is het mogelijk om gerichte vragen te stellen en krijg je tot slot een positieve eind boodschap. 

Deze kaartlezing reserveer je in de agenda onderaan deze pagina.

 

 

Vip Kaartlezing
Kosten €95,-

Deze kaartlezing vindt plaats in Den-Bosch, waar je fysiek aanwezig bent en de kaartlezing in het ‘echt’ beleeft. Deze kaartlezing duurt 60 tot 75 minuten en is inhoudelijk hetzelfde als een online Luxe kaartlezing. Voordat de lezing start krijg je een kopje thee, koffie of iets fris en staat er wat lekkers voor je klaar. Na afloop vertrek je met een cadeautje naar huis. Dit varieert van een edelsteen, reinigingsset voor thuis of een ander spiritueel item. Deze kaartlezing reserveer je per e-mail. Afhankelijk van de drukte in de agenda, sturen wij je binnen 5 werkdagen enkele data opties voor aankomende maand.

Let op, deze plekken zijn beperkt beschikbaar.


BOEK HIER EEN KAARTLEZING


Rating: 4.2896174863388 sterren
183 stemmen

Wil jij een VIP Kaartlezing ?

Neem dan contact met ons op!