KAARTLEZINGEN

Wat is kaartlezen precies?

Alles is energie. Mensen, voorwerpen, dieren en de natuur. Zelfs gedachtes, woorden en daden zijn energie. Sommige energie draag je uit naar buiten door middel van je gedrag bijvoorbeeld. Andere energie is wat meer gericht op je gevoelswereld en zit meer in je hoofd (of wellicht in je hart ). Een stukje energie is voor de meeste van ons nog minder ‘voelbaar’ en ligt in de laag van ons onderbewustzijn. Bij dat stukje kom ik gemakkelijk door middel van kaartlezen.

Veel mensen denken dat het de bedoeling is om met kaarten de toekomst te voorspellen. Volgens mij is dat niet helemaal waar het om draait. Als ons onderbewustzijn weet wat het beste voor ons, omdat deze afgeschermd is van ego (=angst, verdriet, jaloezie ect) dan heb je door middel van kaartleggen eigenlijk een soort ‘gesprek met je pure ziel'. En die weet precies wat het wilt! Als je in de kaarten leest dat er een nieuwe baan op de loer ligt, dan is het dus eigenlijk je ziel die zegt; tijd voor een nieuwe carrière stap! Die stappen die moet jij zelf maken, met je volle bewustzijn hier op aarde. En daar komt dan vaak ego om de hoek kijken. Misschien durf je wel geen nieuwe carrière stap te maken omdat je bang bent of omdat je nu veilig en vertrouwd op je plekje zit. Als ik inmiddels iets heb geleerd dan is het dat op het moment dat jij volledig op dat stemmetje durft te vertrouwen het Universum vaak direct meehelpt bij het manifesteren van je wensen, dromen en doelen.

Door middel van kaartlezen kan je dus ook bij een ander meekijken in zijn of haar energie. Dit kan van je partner zijn, familie of vrienden zijn . Om je het beste van dienst te kunnen zijn is het van belang dat je open mind een kaartlegging ontvangt. Een korte situatieschets tijdens de reading helpt om direct de boodschap of belangrijke symbolen te herkennen. In één kaart zitten soms wel tientallen symbolen. Maar verklap niet teveel zonder dat er naar gevraagd wordt, als kaartlezer wil ik je natuurlijk ook graag verrassen met feiten die ik aan je voorleg. Besef dat iemands gevoelswereld in contrast kan zijn met wat hij uitdraagt. Ook in zulke situaties bieden kaarten vaak een stukje inzicht, denk aan een partner die zich rot gedraagt waardoor jij onzeker wordt. Wat is er daadwerkelijk gaande? Ik kan in iemands energie duiken en kijken wat er speelt.

 

Hoe reserveer je een kaartlezing?

Via de reserveringstool op de website kan je gemakkelijk een reading boeken. Daarin staan data en tijden aangegeven waarop een reading kan plaatsvinden. Kies jouw gewenste datum en tijd, vul jouw (betaal) gegevens in en binnen no time heb je al een bevestigingsmail! Ongeveer 24 uur voor de kaartlezing, krijg je een  automatische e-mail met meer informatie. Hierin staat o.a. hoe je me toevoegt op Skype. Lees deze goed door! Test je camera en telefoon vooraf en zorg dat je een stabiele internet verbinding hebt. Mocht het zo zijn dat je te laat bent voor de reading, gaat dit van je originele tijd af. Het kan ook dat je zo laat bent, dan wordt de reading geannuleerd, je krijgt geen geld terug. Wij moeten hier helaas streng in zijn, i.v.m. broodnodige pauzes. Annuleren kan minimaal 48 uur van tevoren. 

Tijdens de reading zorg ik ervoor dat je op je gemak bent. Ik ben direct en zal altijd eerlijk vertellen wat ik in de kaarten zie. Maar weet dat ik nooit vervelende, nare of heftige dingen vertel. Dat komt omdat ik van nature zoek naar oplossingen, komen we dus een minder leuke situatie tegen dan kan ik je ook direct vertellen hoe je deze positief kan ombuigen. Ik geef je handvaten en tools om weer een stukje verder te komen in situaties waar je vastloopt. Nare zaken als dood of ziekte voorspellingen, een negatieve toon zullen bij mijn readings niet voorkomen.

In principe leg ik enkel een Grand Tableau reading met de Lenormandkaarten.  Er zijn daarop drie varianten, een reading via Skype tijdens kantooruren, de avond readings en de bijzondere Live Readings bij mij thuis. Ik heb inmiddels het afgelopen half jaar voor meer dan 500 klanten een kaartlezing gedaan, een groot gedeelte van mijn klanten komt terug of stuurt familie of kennissen naar mij toe. Ik zit daardoor vrij snel vol. Gemiddeld zit ik 6 weken vooraf volgeboekt, twijfel dus niet te lang bij een open plekje. Ik werk niet met wachtlijsten en kan je helaas ook niet tussendoor helpen. 

 

Lenormand Kaarten

Ik werk met het Lenormand kaartendeck, dit zijn waarzegkaarten. Mijn specialiteit is de Grand Tableu Reading, hier worden alle 36 kaarten uitgelegd in dezelfde huizen. De kaarten liggen in 4 rijen van 9, zo ontstaat het verhaal die ik aan je doorgeef. Probeer een reading open te ontvangen, dus hele dwingende vragen als; komt mijn ex nog bij mijn terug, en daar per se antwoord op willen zijn niet de juiste intenties om een reading te boeken. Wees open, kijk wat de kaarten aangeven waar je mag groeien en probeer voor alle thema's interesse te tonen. Wanneer je ontzettend negatief of extreem verdrietig bent raad ik je een reading af. Wanneer je weer wat beter in je vibe zit, ontvang ik je graag en bied ik je graag een steun in de rug of een blik in de juiste richting

 

Heb je nog vragen, stuur Eline of mij gerust een bericht.

  Met warme groet, Team Ster Uit Het Zuiden

www.steruithetzuiden.nlinfo@steruithetzuiden.nl