Op deze pagina kun jij een kaartlezing boeken, vind jij meer informatie over hoe een kaartlezing er aan toe gaat en kun je de hartverwarmende recensies van klanten teruglezen. Bij overige vragen kun je een e-mail sturen naar: Steruithetzuiden@gmail.com


BOEK EEN KAARTLEZING HIER


Hoe werkt een kaartlezing?

Op de website staan de data en tijden waarop een reading kan plaatsvinden. Kies jouw gewenste datum en tijd, vul jouw (betaal) gegevens in en binnen no time heb je al een bevestigingsmail. Er is keuze uit twee soorten readings. Een uitgebreide kaartlezing van 60 minuten, of een kaartlezing van 25 minuten. 

Ongeveer 24 uur voor de kaartlezing, krijg je een mail met informatie. Hierin staat hoe en waar je Cassandra moet toevoegen voor de reading. Lees deze goed door en let op de tijd, soms schuiven we 10 a 15 minuten je kaartlezing op ivm uitvallers, pauze ect! Zorg dat je camera en microfoon altijd werken + je een stabiele internet verbinding hebt, zo zorg je ervoor dat de communicatie goed kan verlopen.

 

Mocht het zo zijn dat je te laat bent voor de reading, gaat dit van je originele tijd af. Het kan ook dat je zo laat bent, dat de reading door ons is geannuleerd, je krijgt geen geld terug. Wij moeten hier helaas streng in zijn, i.v.m. een strakke agenda en pauzes. Annuleren kan minimaal 48 uur van tevoren via e-mail. Wij doen ons best om je een nieuwe plekje aan te bieden als jij of wij door omstandigheden niet op de afgesproken dag en tijdstip kunt, het kan zijn dat we je na een paar voorstellen niet tegemoet kunnen komen. Dan storten wij het geld aan je terug en zul je zelf een nieuwe plek in de toekomst moeten reserveren.

Soms kan het voorkomen dat Cassandra uitloopt met haar readings, dit kan allerlei redenen hebben. Houd hier rekening mee met het inplannen van je tijd voor de kaartlezing. Tijdens de reading zal Cassandra er voor zorgen dat je op je gemak bent. Cassandra is eerlijk, recht door zee, empathisch en non judgy. Zij staat bekend om haar Down to Earth kaartlezingen, geen zweverige of vage antwoorden maar heldere communicatie en een flinke dossis humor!

Tijdens de reading zal het je misschien opvallen dat Cassandra Lenormand kaarten gebruikt, dit zijn waarzegkaarten i.p.v. tarot kaarten. Het principe komt op hetzelfde neer. Cassandra haar specialiteit is de Grand Tableu Reading, hier worden alle 36 kaarten uitgelegd in huizen. Dit is de meest uitgebreide legging die je in kaartlezen kan leggen.  De kaarten vertellen hun verhaal, Cassandra is vooral aan het woord. 


Cassandra zorgt altijd voor een prettige energie tijdens de kaartlezing Dat verwachten wij ook van onze klanten.  Probeer met een open mind en positieve energie de kaartlezing te ontvangen. Wanneer je ontzettend verdrietig of heel boos voelt, kan het niet altijd de juiste stap zijn om een reading te boeken omdat je teveel graag bepaalde antwoorden wilt horen. In veel gevallen kan het ook een steun in de rug zijn of een blik in de juiste richting. Mocht je hier aan twijfelen, of heb je andere vragen over de reading. Dan kan je Cassandra en Eline altijd mailen op steruithetzuiden@gmail.com


LAAT ANDEREN WETEN HOE JIJ EEN KAARTLEZING HEBT ERVAREN

Onderstaande twee reviews zijn Live, 1:1 kaartlezingen. Deze vinden plaats in Den-Bosch.


Rating: 4.255033557047 sterren
149 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie
11 dagen geleden

Laatst een lezing gehad en wauw alles wat je zei klopte gewoon!
Alles wat er gebeurd was vroeger en wat er nu speelde en wat ik het beste kon doen in deze situatie , zo on point!
Ik was zo zenuwachtig maar door jou relaxde houding en mooie energie was dat heel snel verdwenen.
Je was heel vriendelijk en draaide er niet om heen.
Ik kon alles met je bespreken.
Lieve Cass wat een mooi persoon ben je!!
Ik kan niet wachten tot de volgende lezing!

Britt
11 dagen geleden

Lieve Cass,

Vandaag mijn eerste reading ooit gedaan bij je. Van te voren was ik best zenuwachtig maar jij liet dat al snel verdwijnen met je relaxte en open houding. Je hebt alles heel goed uitgelegd en het was helemaal on point wat je me vertelde, bizar gewoon. Ook heb je me duidelijk laten inzien waar ik nog aan kan werken en of ik op de goede weg zit. Kortom echt een top ervaring, dit zou ik zeker iedereen aanraden. Ik ga nog vaak bij je terug komen, je bent een topper!

Nora
22 dagen geleden

Heerlijk hoe scherp en on point Cassandra is in haar reading. Daar is echt weinig vaags of zweverigs aan - het is superconcreet. Ik ben heel benieuwd naar hoe haar voorspellingen zich de komende tijd gaan ontvouwen, maar ze wist voor nu al precies te omschrijven waar ik mee bezig ben, welke groei ik ervaar en tegen welke uitdagingen ik aanloop. Tot in detail, zelfs de 'geheime projecten' kwamen al uit de kaarten. ;-) Een reading bij Cassandra is echt een fijne houvast en enthousiasmeert je voor wat er nog gaat komen! Dat kan iedereen wel gebruiken in deze gekke tijden, waarin veel dagen op elkaar lijken!

Jennifer
een maand geleden

Ik heb ongeveer een week geleden mijn aller eerste reading gehad en wat ben ik blij dat dit met Cassandra was! Ze had een hele fijne en rustgevende houding waardoor de zenuwen snel verdwenen. Tijdens de lezing was ze erg direct (op een positieve manier!). Veel dingen waar ik al een voorgevoel over had, vielen hierdoor snel op zijn plek. 2e reading staat dus al gepland :)

Esmeralda
een maand geleden

Cas, je bent een kanjer! Vandaag mijn eerste reading bij haar gehad. Ik heb in mijn leven veel readings gehad bij verschillende mensen en Cas is de beste. Ik zat na een reading altijd met meer vragen en twijfels dan ervoor, maar niet bij Cas. Ze neemt al je twijfels weg en beantwoord je vragen to the point. Boek gewoon een reading, je gaat er zoveel aan hebben! (Tip: boek een uur) Dank je lieve Cas, ik heb weer energie en handvatten om aan de slag te gaan en dingen aan te pakken. Tot gauw! Liefs, Esmeralda

Melissa
2 maanden geleden

Afgelopen augustus had ik mijn eerste reading bij cassandra. Wat was ik zenuwachtig voor de reading. Ik had namelijk nog nooit een kaartlezing gehad. Maar zodra cassandra online kwam en de reading was begonnen verdween dit gevoel en voelde ik mij heel relaxed. Cassandra vroeg dingen en durfde alles open te vertellen, maar veel woorden waren er natuurlijk niet nodig want zij zag het al wel in de kaarten liggen. Zoveel dingen die zij zei en vroeg klopten, echt bizar. Gewoon direct to the point. Geen gezwever, lekker down to earth. Cassandra zag in de kaarten liggen dat ik in totaal 3 kinderen zou krijgen. Ik had op dat moment al 2 jongens. Ze had een sterk vermoeden dat mijn derde kindje een meisje zou worden. Sterker nog ze wist het wel zeker. Maar dat uitspreken vond ze eng. Toen kwam de vraag ben je bezig met het krijgen van kinderen op dit moment. Nee dat waren wij niet, we hadden er wel gesprekken over, en we wouden 3 kinderen maar op dat moment waren wij er niet mee bezig. Direct na mijn eerste reading mijn tweede reading geboekt voor eind oktober. Ik was zo enthousiast door alles geworden. De reading begon en cassandra vroeg hoe ik mij voelde. Ik was misselijk en moe zei ik. Jaaa... zei ze maar dat heeft een reden of niet? Ze wist het natuurlijk al. Ik was zwanger. Begin oktober had ik namelijk een positieve test in handen. Dit heb ik zo bijzonder gevonden. En had er nog niet bij stil gestaan tot die dag. Dit blijft mijn hele leven bij! En raad eens... wij verwachten een meisje in juni🥰❤ bedankt voor de mooie bijzondere reading, en alle informatie en adviezen. Tot snel😘

Liefs Melissa

Charlotte
3 maanden geleden

Vandaag heb ik m'n derde reading bij Cassandra gehad. De eerste keer was ik een beetje nerveus, maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Cassandra heeft een hele fijne, positieve vibe! En wat ze zegt is echt on point! Het klopt helemaal, ze weet precies aan te geven waar m'n blokkades liggen en waar ik aan mag werken. Daarom ervaar ik een reading ook als ontzettend behulpzaam en waardevol. Daarnaast is Cassandra ook erg nuchter en down-to-earth, wat ik erg fijn vind. Mijn volgende kaartlezing is al geboekt!

Mariska
3 maanden geleden

Vandaag voor het eerst een reading gehad van Cassandra. Omdat ik ook kaarten lees voor mijzelf leek me een reading van 25 min. voldoende. Het leek mij vooral leuk om eens te horen wat een ander bij mij ziet en voelt. Ondanks dat ze me echt super veel heeft weten te vertellen in die tijd zal ik een volgende keer toch echt een uur met haar boeken, want echt, 25 minuten is eigenlijk te kort wil je echt goed op onderwerpen in kunnen gaan. Ik vond het een super leuke reading en wil je dan ook nogmaals bedanken Cassandra! Merci Beaucoup! 🙏🏻💜

Jaël
4 maanden geleden

Lieve Cas,

Net voor de tweede keer een Reading gehad van jou. En wow ben er nogsteeds helemaal happy van! Bij A lles wat je zegt denk ik steeds JA! Klopt allemaal. Elke keer zoveel inzichten, bevestigingen (die ik welleens nodig heb haha) en antwoorden. Steeds na de reading heb ik weer de helemaal power om tegen aan te gaan. Ik weet zeker dat ik elke keer weer terug ga komen bij jou. De readingen doen me goed en helpen me steeds verder te komen. En wat ben jij een leuk en lief mens. Good energy 💫 Thanks Cas blijf dit doen want je bent hier zó goed in en je helpt hier zoveel mensen mee.
Liefs Jaël.

Soraya
4 maanden geleden

Mijn allereerste reading bij cas was ongeveer een half jaartje terug. Ik was een beetje gespannen, wist niet echt wat ik moest verwachten, straks klikt het niet echt etc. Al deze worries verdwenen al gauw tijdens mijn reading. Cassandra heeft een super fijne energie, heel erg down to earth, verteld precies wat ze bedoeld en stelt je erg op je gemak. Het allereerste wat ze tegen mij zei was dat ik situaties in mijn leven aan het saboteren was. Dit vergeet ik nooit meer want wat sloeg zij de spijker op zijn kop. Ik dacht toen gelijk, deze vrouw weet en voelt exact met wie ze te maken heeft. Meerdere readings volgden, en elke keer kwamen situaties, kansen, veranderingen waar Cas over begon, binnen no-time op mijn pad. Het verbaaste mij keer op keer. Vaak was dit al enkele dagen later. Ik heb haar al zovaak een berichtje moeten sturen met ‘ooooh cas je had zooo gelijk!’. Mijn readingen met cas ervaar ik als lessen die ik van haar mee krijg, een soort van vriendin waar ik mijn dingen deel. Iemand met een nuchtere mindset en no judgement. Totaal anders als wat ik heb ervaren in de spirituele wereld. Niet van die vage antwoorden en dat mysterieuze. Cas kijkt mee met situaties en voelt dingen aan op intuitie. Ze wil je alles uitleggen en ik mag haar alles vragen. Niks is haar te gek. Inmiddels heb ik het vaste klantenpakket, en ik kom om de twee maand terug bij haar. Ik kan nooit wachten haha, duurt altijd zo lang:) Cas laat mij altijd zien dat je nooit alleen bent, dat situaties nu eenmaal voorkomen die wat minder leuk zijn, dat je vooral jezelf nooit moet vergeten en dat zelfs zij een doodnormaal mens is. Ik ben super blij met je cas! Tot snel!