Op deze pagina kun jij een kaartlezing boeken, vind jij meer informatie over hoe een kaartlezing er aan toe gaat en kun je de hartverwarmende recensies van klanten teruglezen. Bij overige vragen kun je een e-mail sturen naar: Steruithetzuiden@gmail.com


BOEK EEN KAARTLEZING HIER


Hoe werkt een kaartlezing?

Op de website staan de data en tijden waarop een reading kan plaatsvinden. Kies jouw gewenste datum en tijd, vul jouw (betaal) gegevens in en binnen no time heb je al een bevestigingsmail. Er is keuze uit twee soorten readings. Een uitgebreide kaartlezing van 60 minuten, of een kaartlezing van 25 minuten. 

Ongeveer 24 uur voor de kaartlezing, krijg je een mail met informatie. Hierin staat hoe en waar je Cassandra moet toevoegen voor de reading. Lees deze goed door en let op de tijd, soms schuiven we 10 a 15 minuten je kaartlezing op ivm uitvallers, pauze ect! Zorg dat je camera en microfoon altijd werken + je een stabiele internet verbinding hebt, zo zorg je ervoor dat de communicatie goed kan verlopen.

 

Mocht het zo zijn dat je te laat bent voor de reading, gaat dit van je originele tijd af. Het kan ook dat je zo laat bent, dat de reading door ons is geannuleerd, je krijgt geen geld terug. Wij moeten hier helaas streng in zijn, i.v.m. een strakke agenda en pauzes. Annuleren kan minimaal 48 uur van tevoren via e-mail. Wij doen ons best om je een nieuwe plekje aan te bieden als jij of wij door omstandigheden niet op de afgesproken dag en tijdstip kunt, het kan zijn dat we je na een paar voorstellen niet tegemoet kunnen komen. Dan storten wij het geld aan je terug en zul je zelf een nieuwe plek in de toekomst moeten reserveren.

Soms kan het voorkomen dat Cassandra uitloopt met haar readings, dit kan allerlei redenen hebben. Houd hier rekening mee met het inplannen van je tijd voor de kaartlezing. Tijdens de reading zal Cassandra er voor zorgen dat je op je gemak bent. Cassandra is eerlijk, recht door zee, empathisch en non judgy. Zij staat bekend om haar Down to Earth kaartlezingen, geen zweverige of vage antwoorden maar heldere communicatie en een flinke dossis humor!

Tijdens de reading zal het je misschien opvallen dat Cassandra Lenormand kaarten gebruikt, dit zijn waarzegkaarten i.p.v. tarot kaarten. Het principe komt op hetzelfde neer. Cassandra haar specialiteit is de Grand Tableu Reading, hier worden alle 36 kaarten uitgelegd in huizen. Dit is de meest uitgebreide legging die je in kaartlezen kan leggen.  De kaarten vertellen hun verhaal, Cassandra is vooral aan het woord. 


Cassandra zorgt altijd voor een prettige energie tijdens de kaartlezing Dat verwachten wij ook van onze klanten.  Probeer met een open mind en positieve energie de kaartlezing te ontvangen. Wanneer je ontzettend verdrietig of heel boos voelt, kan het niet altijd de juiste stap zijn om een reading te boeken omdat je teveel graag bepaalde antwoorden wilt horen. In veel gevallen kan het ook een steun in de rug zijn of een blik in de juiste richting. Mocht je hier aan twijfelen, of heb je andere vragen over de reading. Dan kan je Cassandra en Eline altijd mailen op steruithetzuiden@gmail.com


LAAT ANDEREN WETEN HOE JIJ EEN KAARTLEZING HEBT ERVAREN

Onderstaande twee reviews zijn Live, 1:1 kaartlezingen. Deze vinden plaats in Den-Bosch.


Rating: 4.2352941176471 sterren
136 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte
14 dagen geleden

Vandaag heb ik m'n derde reading bij Cassandra gehad. De eerste keer was ik een beetje nerveus, maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Cassandra heeft een hele fijne, positieve vibe! En wat ze zegt is echt on point! Het klopt helemaal, ze weet precies aan te geven waar m'n blokkades liggen en waar ik aan mag werken. Daarom ervaar ik een reading ook als ontzettend behulpzaam en waardevol. Daarnaast is Cassandra ook erg nuchter en down-to-earth, wat ik erg fijn vind. Mijn volgende kaartlezing is al geboekt!

Mariska
14 dagen geleden

Vandaag voor het eerst een reading gehad van Cassandra. Omdat ik ook kaarten lees voor mijzelf leek me een reading van 25 min. voldoende. Het leek mij vooral leuk om eens te horen wat een ander bij mij ziet en voelt. Ondanks dat ze me echt super veel heeft weten te vertellen in die tijd zal ik een volgende keer toch echt een uur met haar boeken, want echt, 25 minuten is eigenlijk te kort wil je echt goed op onderwerpen in kunnen gaan. Ik vond het een super leuke reading en wil je dan ook nogmaals bedanken Cassandra! Merci Beaucoup! 🙏🏻💜

Jaël
23 dagen geleden

Lieve Cas,

Net voor de tweede keer een Reading gehad van jou. En wow ben er nogsteeds helemaal happy van! Bij A lles wat je zegt denk ik steeds JA! Klopt allemaal. Elke keer zoveel inzichten, bevestigingen (die ik welleens nodig heb haha) en antwoorden. Steeds na de reading heb ik weer de helemaal power om tegen aan te gaan. Ik weet zeker dat ik elke keer weer terug ga komen bij jou. De readingen doen me goed en helpen me steeds verder te komen. En wat ben jij een leuk en lief mens. Good energy 💫 Thanks Cas blijf dit doen want je bent hier zó goed in en je helpt hier zoveel mensen mee.
Liefs Jaël.

Soraya
een maand geleden

Mijn allereerste reading bij cas was ongeveer een half jaartje terug. Ik was een beetje gespannen, wist niet echt wat ik moest verwachten, straks klikt het niet echt etc. Al deze worries verdwenen al gauw tijdens mijn reading. Cassandra heeft een super fijne energie, heel erg down to earth, verteld precies wat ze bedoeld en stelt je erg op je gemak. Het allereerste wat ze tegen mij zei was dat ik situaties in mijn leven aan het saboteren was. Dit vergeet ik nooit meer want wat sloeg zij de spijker op zijn kop. Ik dacht toen gelijk, deze vrouw weet en voelt exact met wie ze te maken heeft. Meerdere readings volgden, en elke keer kwamen situaties, kansen, veranderingen waar Cas over begon, binnen no-time op mijn pad. Het verbaaste mij keer op keer. Vaak was dit al enkele dagen later. Ik heb haar al zovaak een berichtje moeten sturen met ‘ooooh cas je had zooo gelijk!’. Mijn readingen met cas ervaar ik als lessen die ik van haar mee krijg, een soort van vriendin waar ik mijn dingen deel. Iemand met een nuchtere mindset en no judgement. Totaal anders als wat ik heb ervaren in de spirituele wereld. Niet van die vage antwoorden en dat mysterieuze. Cas kijkt mee met situaties en voelt dingen aan op intuitie. Ze wil je alles uitleggen en ik mag haar alles vragen. Niks is haar te gek. Inmiddels heb ik het vaste klantenpakket, en ik kom om de twee maand terug bij haar. Ik kan nooit wachten haha, duurt altijd zo lang:) Cas laat mij altijd zien dat je nooit alleen bent, dat situaties nu eenmaal voorkomen die wat minder leuk zijn, dat je vooral jezelf nooit moet vergeten en dat zelfs zij een doodnormaal mens is. Ik ben super blij met je cas! Tot snel!

Nicole
2 maanden geleden

11 oktober heb ik mijn eerste livereading bij Cassandra gehad. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam hing er al zo'n fijne en open vibe. We begonnen met de kaartlezing en kwamen erachter dat we veel gelijkenissen hadden maar juist in een tegenover gestelde vorm. Cass is heerlijk down to earth maar ook lekker direct zodat je ook echt iets kan met de dingen die naar voren komen. Ik ben er echt wijzer van geworden en ook zelfverzekerder en daar ben ik Cass ook echt dankbaar voor! Zie je in februari weer ;)!

Nadia
2 maanden geleden

Ik heb twee keer een reading gedaan. En ik ben er superblij mee. De readings gaven mij kracht en richting. En alles op een fijne rustige manier met goede voorbeelden en tips. Alsof je even familie bent, ik voelde een mooie energie en verbondenheid. Een hele grote aanrader!

Marij
2 maanden geleden

Ik heb nu twee readings bij Cass gedaan en ik heb haar al bij meerdere vriendinnen aangeraden.
Ik vind het heel bijzonder hoe alles klopt, zonder dat het te té zweverig voelt.
Het voelt voor mij ook als een soort coaching, alleen dan fijner, omdat Cass in 25 minuten echt ziet wie jij bent en wat er aan de hand is.
De eerste reading vond ik heel spannend, ik schreef alles op en wou het echt onthouden.. De tweede reading daar had ik daarom ook echt zin in. Na de reading merkte ik dat ik niks had opgeschreven, omdat ik ook echt tot nadenken was gezet. Ik merk ook dat ik de dagen erna nog heel vaak nadenk over kleine dingen die gezegd zijn.
Het is sowieso fijn als een totaal onbekend iemand met je mee denkt over situaties. Ik vertrouwde Cass en de kaarten meer dan het advies van mijn omgeving en het heeft toch goed uitgepakt ;-)
Ik vind een reading doen heel waardevol. Cass is heel positief en gezellig en het voelt daarom heel vertrouwt.
Wat ik ook heel leuk vond is dat Cass je ook de waarheid zegt, meid je bent een zondagskind verander je mindset haha. Ik vind dat geweldig als een buitenstaander je zoiets verteld, dat doen je vriendinnen niet hoor. Mij helpt dat <3
Tot snel lieve Cass, je doet het top!

Loes
2 maanden geleden

5 oktober heb ik een reading gehad met Cassandra, in de vorm van een live reading. Voor mij was dit de eerste reading ever en ik wou dit heel graag live doen omdat dit voor mij gewoon net wat persoonlijker voelde. Cass is echt een onwijs lief mens met een hele fijne energie. Dit voelde ik al zo vóór de reading en ik wist voor mezelf ook al langere tijd dat ik mijn reading met haar wou doen. Daar heb ik dan ook zeker geen spijt van! De reading was super fijn, Cass heeft me enorm op mijn gemak gesteld. Daar was gelukkig ook niet veel voor nodig, want ze is wel iemand waar je je snel bij op je gemak voelt. Ze was on point wat betreft de dingen die ze me heeft verteld, echt heel bijzonder. Er zijn ook dingen verteld die in de toekomst liggen, dus ik ben erg benieuwd wat het universum daadwerkelijk voor me in petto heeft. Mocht je twijfelen over een reading, don't! Echt een aanrader en ik zal dan ook zeker teruggaan naar onze ster uit het zuiden ;)

Sona
2 maanden geleden

Lieve Cas,

Afgelopen dinsdag mijn tweede reading gehad. En wat was het toch weer fijn en je hebt mij veel inzichten gegeven. We hebben het over de ontwikkelingen gehad en gekeken naar welke acties ik kan nemen. Super bedankt! Ik ga ermee aan de slag en ik kijk uit naar mijn reading in november. Liefs, Sona

Charissa Diyendra
2 maanden geleden

Ik kom elk kwartaal een keertje terug voor een reading. Even reflecteren op de afgelopen tijd en kijken naar wat er te wachten staat. En het is ELKE.KEER. SPOT. ON.
Cass, mijn vaste kaartenlezeres, mijn spiritual coach en vriendin; Je bent een topper!