BOEK EEN KAARTLEZING HIER

LAAT ANDEREN WETEN HOE JIJ EEN KAARTLEZING HEBT ERVAREN

Onderstaande twee reviews zijn Live, 1:1 kaartlezingen. Deze vinden plaats in Den-Bosch.


Rating: 4.1570247933884 sterren
121 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ashley
9 dagen geleden

Al een tijdje geleden heb ik mijn eerste kaartlezing gehad. Iets van 6 weken later denk ik nog steeds terug aan de woorden die Cassandra mij zei. Zó duidelijk! Ik heb er echt veel aan gehad. Cassandra is een hele lieve, heldere en positieve vrouw die me heeft geholpen de toekomst en wat ik wil/doe een beetje meer te laten ophelderen. Voor iedereen een aanrader. Mij zal ze zeker terug zien! ♥

Tamara
10 dagen geleden

Afgelopen Maandag weer een reading van Cas gehad en wat was deze weer on point! Ik kijk altijd zo uit naar onze readings, altijd super relaxed en zo leuk! Super blij dat ik het VIP pakket mocht afnemen en zo elke 2 maanden een reading heb. Cas geeft me altijd zoveel vertrouwen, goede adviezen en voelt alles zo goed aan. Na de reading heb ik altijd weer zoveel kracht en energie om weer verder te gaan en bepaalde zaken aan te pakken. Kan al niet wachten op de volgende in November :) Cas is the best!

Cheryl
10 dagen geleden

Vandaag was mijn tweede kaartlezing met Cassandra. Beide keren waren zo leuk en interessant. Ik voelde me beide keren meteen op me gemak. Ik kreeg van de Reading veel kracht en energie om bepaalde zaken in mijn leven anders aan te pakken. Ze wist precies waar ik sta in het leven en wat ik nodig heb op dit moment. Cassandra heeft een hele fijne en positieve energie, zo heb ik me bij beide readings heel erg vrolijk gevoeld de gehele tijd. De derde Reading gaat er zeker komen.

Samira
16 dagen geleden

Hele fijne reading gehad en ook superduidelijk!

chintia
18 dagen geleden

Lieve Cassandra,

In mei was mijn eerste kaartlezing. Ik was enorm benieuwd naar wat er vertelt zou worden. Mijn gevoel bij Cassandra was direct goed. Ik voelde mij op mijn gemak en ik had volledige vertrouwen in haar. Ik kon mij compleet vinden in de dingen die ze vertelde en ik was zelfs verbaasd met de gedachte van WTF hoe weet ze dit!!! Er waren ook zaken waar ik mij niet bewust van was en dit kwam na de reading sterk naar boven. Nu inmiddels mijn 2e reading al gehad en mijn 3e en 4e staan in de planning.

Cassandra speelt echt een rol in mijn pad naar spiritualiteit en bewustzijn. De readings zorgen voor houvast en begeleiding, door het delen van haar kennis en contacten kom ik steeds meer in een verdieping terecht, door te zijn wie ze is zorgt ze er ook voor dat mijn gedachtepatroon over hoe o.a. spiritualiteit eruit hoort te zien doorbroken wordt want ook hierin zijn er geen vaste regels. Ik ben je heel dankbaar 💜.

Amber
een maand geleden

Mijn eerste reading met Cass is alweer enige tijd geleden, maar het zal zeker niet de laatste zijn.
Ik was van tevoren een beetje gespannen, maar dat gevoel verdween al snel. Ik 'kende' Cass al een beetje van haar Instagram en de kaartlees workshop, dus zodoende hadden we online al een paar keer contact gehad. Maar nu was het dus 1 op 1 via Skype en dat vond ik toch best spannend! Want tja, wie weet wat er uit de kaarten zou komen??
Ik heb me er in ieder geval voor open gesteld en ik heb verschillende inzichten opgedaan waar ik echt wat mee kan.
Cass voelde goed aan waar ik op dit moment in mijn leven sta. Alles wat ze zei klopte of ik begreep wat ze aanvoelde en zodoende kwam er dan een inzicht of bevestiging over een bepaalde situatie/persoon/gevoel.
Dingen die je diep van binnen misschien al weet, maar om de een of andere reden negeert. De reading heeft me dan ook echt geholpen om met bepaalde zaken aan de slag te gaan.
En ik vond het leuk om te horen dat ze ook wat over mijn vriend wist te vertellen.
Als je nog twijfelt of je ook een reading wil doen, dat is niet nodig, Cass is your girl!
Ze is eerlijk, oprecht, gevoelig, positief en heeft gewoon een hele fijn energie. Totaal niet zweverig maar gewoon écht!
En bedankt Cass, ik kom over een tijdje weer bij je terug :-)

Mel
een maand geleden

Onlangs mijn eerste reading bij Cass gehad. Wat een fijne reading gehad! Ze liep een beetje uit, dit maakte voor mij niks uit. Maar misschien wel handig om rekening mee te houden mocht je na je reading direct iets ingepland hebben of weg moeten.
Ze legt veel kaarten en neemt echt uitgebreid te tijd om alles te lezen en goed te formuleren. Het eerste wat ze me vertelde was al spot on en ik werd alleen maar nieuwsgieriger. Ze vertelt alles op een kalme, relaxte, maar ook enthousiaste manier. Een hele fijne vibe! Het voelde echt veilig. Super blij dat ik de reading heb gedaan. Ze vertelde me dat mn huis er snel aan zat te komen (was op huizenjacht) en bijna 2 weken na de reading heb ik een huis gevonden! Op naar een nieuw avontuur:) Bedankt Cass en tot snel weer!

Polly
een maand geleden

Vanmorgen mijn eerste reading ooit gehad. Super zenuwachtig was ik, want wat nou als ik dingen te horen krijg die ik liever niet hoor....maar wat nou als het positief is wat uit de kaarten komt?
Cass stelde me direct gerust, korte uitleg en we begonnen...."zeg maar stop"...... Ongelofelijk hoe vaak je spot on was bij de dingen die je zag in de kaarten. Zo blij dat ik een tijd geleden besloten had deze reading te boeken. Ik kijk nu zoveel positiever aan tegen mijn toekomst. Ik kan dit en het wordt beter, leuker en mooier in de toekomst en die kans die zich op het werk voor zal doen, die ga ik grijpen! Er ligt een totaal nieuw en ander leven voor me....ik kan niet wachten :)
Dankjewel en tot in oktober (want ik heb meteen weer een nieuwe reading geboekt :) )

Liefs

Mandy M.P.
een maand geleden

Lieve Cass,

Inmiddels heb ik al 2x een kaartlezing bij je gehad. De kaartlezing was beide keren echt spot on. Je kon tot in detail bepaalde dingen benoemen waarvan ik echt dacht huh dit heb ik nog nooit naar iemand uitgesproken. Hoe kan je dit nou weten maar ook zoveel bevestigingen waar ik kracht uit kon halen en dacht zie je het is oké. Ik ben op de goede weg. Cass straalt zoveel good vibes uit dat ik de reading elke keer met meer energie en inzichten in mezelf en mijn keuzes uitstap. Ik weet na een reading met jou meteen waar ik mijn focus en energie in ga stoppen en van welke lessen ik de uitdaging aan ga. Ik raad iedereen een lezing aan. Het is echt een bijzonder ervaring! Cass is een powerwoman en neemt echt de tijd voor je.

Soraya
een maand geleden

Van de week een fijne reading gehad bij Cass! Ze gaf me een bevestiging dat ik een kans moest grijpen en die kans bood zich diezelfde dag nog aan! Daarnaast heeft ze me inzichten gegeven wat ik erg fijn vond. Tot de volgende reading!