Op deze pagina kun jij een kaartlezing boeken, vind jij meer informatie over hoe een kaartlezing er aan toe gaat en kun je de hartverwarmende recensies van klanten teruglezen. Bij overige vragen kun je een e-mail sturen naar: Steruithetzuiden@gmail.com


BOEK EEN KAARTLEZING HIER


Hoe werkt een kaartlezing?

Op de website staan de data en tijden waarop een reading kan plaatsvinden. Kies jouw gewenste datum en tijd, vul jouw (betaal) gegevens in en binnen no time heb je al een bevestigingsmail. Er is keuze uit twee soorten readings. Een uitgebreide kaartlezing van 60 minuten, of een kaartlezing van 25 minuten. 

Ongeveer 24 uur voor de kaartlezing, krijg je een mail met informatie. Hierin staat hoe en waar je Cassandra moet toevoegen voor de reading. Lees deze goed door en let op de tijd, soms schuiven we 10 a 15 minuten je kaartlezing op ivm uitvallers, pauze ect! Zorg dat je camera en microfoon altijd werken + je een stabiele internet verbinding hebt, zo zorg je ervoor dat de communicatie goed kan verlopen.

 

Mocht het zo zijn dat je te laat bent voor de reading, gaat dit van je originele tijd af. Het kan ook dat je zo laat bent, dat de reading door ons is geannuleerd, je krijgt geen geld terug. Wij moeten hier helaas streng in zijn, i.v.m. een strakke agenda en pauzes. Annuleren kan minimaal 48 uur van tevoren via e-mail. Wij doen ons best om je een nieuwe plekje aan te bieden als jij of wij door omstandigheden niet op de afgesproken dag en tijdstip kunt, het kan zijn dat we je na een paar voorstellen niet tegemoet kunnen komen. Dan storten wij het geld aan je terug en zul je zelf een nieuwe plek in de toekomst moeten reserveren.

Soms kan het voorkomen dat Cassandra uitloopt met haar readings, dit kan allerlei redenen hebben. Houd hier rekening mee met het inplannen van je tijd voor de kaartlezing. Tijdens de reading zal Cassandra er voor zorgen dat je op je gemak bent. Cassandra is eerlijk, recht door zee, empathisch en non judgy. Zij staat bekend om haar Down to Earth kaartlezingen, geen zweverige of vage antwoorden maar heldere communicatie en een flinke dossis humor!

Tijdens de reading zal het je misschien opvallen dat Cassandra Lenormand kaarten gebruikt, dit zijn waarzegkaarten i.p.v. tarot kaarten. Het principe komt op hetzelfde neer. Cassandra haar specialiteit is de Grand Tableu Reading, hier worden alle 36 kaarten uitgelegd in huizen. Dit is de meest uitgebreide legging die je in kaartlezen kan leggen.  De kaarten vertellen hun verhaal, Cassandra is vooral aan het woord. 


Cassandra zorgt altijd voor een prettige energie tijdens de kaartlezing Dat verwachten wij ook van onze klanten.  Probeer met een open mind en positieve energie de kaartlezing te ontvangen. Wanneer je ontzettend verdrietig of heel boos voelt, kan het niet altijd de juiste stap zijn om een reading te boeken omdat je teveel graag bepaalde antwoorden wilt horen. In veel gevallen kan het ook een steun in de rug zijn of een blik in de juiste richting. Mocht je hier aan twijfelen, of heb je andere vragen over de reading. Dan kan je Cassandra en Eline altijd mailen op steruithetzuiden@gmail.com


LAAT ANDEREN WETEN HOE JIJ EEN KAARTLEZING HEBT ERVAREN

Onderstaande twee reviews zijn Live, 1:1 kaartlezingen. Deze vinden plaats in Den-Bosch.


Rating: 4.2820512820513 sterren
156 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Esmee
5 dagen geleden

Cassandra is de beste ! Ik boek om de 6 weken een kaartlezing bij haar en kijk er altijd weer naar uit .Ze is heel erg on point en verteld precies waar het op staat . Ze heeft een hele positieve energie waardoor ik na een kaartlezing zelf ook weer in een hele goede vibe zit. Sinds ik kaartlezingen bij haar heb zit ik veel beter in me vel. Dus voor alle dames die nog twijfelen , boek een kaartlezing bij cass. Je krijgt er geen spijt van & cass doe zo door babe !!

Stefani
7 dagen geleden

Pas geleden een kaartlezing via Zoom gehad bij Cassandra. Wat een fijne en gezellige vrouw. Hele goede en krachtige vibe. Lekker recht door zee en straight to the point. Geen bullshit verhalen maar echt waar het op staat. Ik hou ervan! Ze heeft me met verschillende dingen al goed op weg geholpen. Ik ga er zeker een gewoonte van maken om een aantal keer per jaar een kaartlezing bij haar te boeken. Ik voel gewoon dat dit mij verder gaat helpen in het leven. Can’t wait for the next one. Happy mother's day Cas en hopelijk tot snel!

X

Millie
8 dagen geleden

Al bijna een jaar heb ik eens in de paar maanden een kaartlezing bij Cassandra. De eerste keer vond ik het een beetje spannend, maar nu heb ik gewoon ZIN om weer een lezing te hebben. Want Cassandra tuned dan even in op jouw leven en geeft je een duwtje (en soms een flinke duw) in de goede richting. Dingen waar je zelf al wel aan dacht, maar over twijfelde. Ze legt uit hoe situaties met mensen of op werkgebied nu echt in elkaar steken (dat je denkt, ik wist het wel!). Maar vertelt je ook wat je het beste kan doen. Niet altijd wat je wil horen, maar wel wat het beste voor jou en je leven is. Voor jou als persoon om zoveel mogelijk te groeien in dit leven. Om jouw missie hier te vinden. En ondertussen voelt ze als een vriendin met wie je even bijkletst. Die met je begaan is en het beste met je voor heeft. Heel bijzonder en ik zou niet meer zonder willen. Als je twijfelt: doen! Je zult geen spijt krijgen. En wees er snel bij, want de agenda van deze babe zit echt rammend vol.

Nina
8 dagen geleden

Ik heb een aantal weken geleden mijn eerste kaartlezing gehad bij Cassandra. Wauw wat een bijzondere lezing was dit! Alles wat zij mij vertelde klopte precies. Zij heeft mij het laatste duwtje gegeven om een knoop door te hakken die ik al lang geleden had moeten doorhakken.. Ze heeft mij echt veel inzichten gegeven over bepaalde situaties! Heb er echt heel veel aan gehad. Mijn tweede kaartlezing staat al gepland!! Ik raad Cassandra heel erg aan! Je voelt je meteen op je gemak bij haar.

Kelly
11 dagen geleden

Een maand geleden had ik mijn eerste lezing bij Cassandra. En oh my, dit had ik niet zien aankomen! In volle verwachting dat Cassandra mij zou vertellen hoe mijn carriere zou verlopen, of dat mijn relatie wel of niet goed was en hoe het financieel zou lopen.. besloot Cass toch even het over een hele andere boeg te gooien! De kaartlezing was open, gaf zo veel diepere inzichten dan ik had verwacht. En ik kreeg letterlijk een schop onder mijn kont. De voorspellingen op korte termijn zijn al uitgekomen en kan niet wachten op degene die verder weg liggen. Ga ik voor het eind van het jaar nog een lezing boeken? Jazeker!! Raad ik het jou ook aan? 100%!!
Cassandra is echt super!!

Chan
12 dagen geleden

Ongeveer 3 weken geleden heb ik m’n derde reading bij Cassandra gehad. En even serieus, she’s the BOM. Ondanks slecht verbinding en dat ik (per ongeluk) wat later in het gesprek was heeft ze me exact the messages gegeven die ik moest horen, spot on. De hele dag had ik nog een soort kick van positiviteit na de reading. Daarnaast heb ik binnen 3 dagen dingen voor elkaar gekregen, waar ik al weken/maanden tegenaan liep. Ook heeft ze mij via insta nog een extra boost gegeven, door haar netwerk in te zetten. Ik ben haar super dankbaar! Ben je op zoek naar antwoorden, of je hebt een duwtje nodig in de juiste richting? Holla at her!

Merel vd Stelt
13 dagen geleden

Ik heb inmiddels een aantal lezingen gehad bij Cass en het voelt altijd zo ontzettend fijn. Ik heb dit jaar het VIP pakket afgenomen en thank god I did. Echt een geruststelling om een beetje zekerheid te hebben voor je plekjes. Uiteraard de eerste keer zenuwachtig geweest, maar helemaal nergens voor nodig. Cass kan goed richting geven waar nodig of juist die bevestiging geven dat je al op het goede pad zit in je leven. And so far she has always been right! Ik ervaar het altijd als erg prettig en relaxed en ik zou niet meer zonder willen.

Isabelle Walschots
13 dagen geleden

Ik heb afgelopen vrijdag al mijn 2e reading gehad bij Cass en het was weer geweldig! Voor mijn eerste reading was ik erg zenuwachtig, maar door Cass haar fijne energie voelde ik me al snel op mijn gemak. De 2e reading voelde al gelijk vertrouwd aan.
Elke keer klopt het weer precies wat er in de reading wordt gezegd of komt het uit.

Het is echt fijn om toch een soort duwtje/bevestiging te krijgen in de goede richting. Vooral als het door zo een topvrouw wordt gegeven!

Zeker een aanrader dus! Niet twijfelen, gewoon doen.

The Empress Healer
20 dagen geleden

Het is nu een maand geleden dat ik een Reading van Cas hebt gehad en OMG!!! Ik kan de Reading niet in woorden beschrijven, want het iets dat jezelf moet meemaken en ervaren. De Reading was so on point. Cas pikte meteen mijn energie en mijn situatie op, maar ook gewoon mijn dagdromen/fantasieën. Dit was meteen een bevestiging that she is real deal.
Ze was heel attent en geduldig. Haar adviezen hebben nog steeds een positieve effect op mij en denk vaak terug aan deze Reading. Ik voelde mij zo op mij gemak en het voelde net alsof je met je beste vriendin aan het kletsen bent. Ik ben zeer tevreden over haar en hoe ze te werk gaat en ga zeker weer een Reading boeken wanneer ik dit intuïtief aanvoelt. Ik kan nu al zeggen dat bepaalde dingen die zij voorspelde al zijn uitgekomen in een korte tijd. Als je ooit twijfelt om een Reading te boeken is dat echt niet nodig. Boek het gewoon en je zult vanzelf zien that she is The realest!!! Keep doing you.

Danielle
24 dagen geleden

Gisteren mijn derde kaartlezing bij Cassandra gehad. Het was weer heel verhelderend en fijn.
De eerste keer werden de zakelijke zorgen weg genomen en dat gaf mij kracht om door te gaan.
De tweede keer zijn mijn ogen geopend over mijn gezondheid en heb ik op tijd mijn rust genomen. En nu bij de derde keer was daar de bevestiging dat ik echt de goeie kant op ga! Ook was daar weer de boodschap dat het zakelijk ook goed gaat komen dus dat geeft rust.
Wat ik zo mooi vind bij Cassandra is dat ze nog weet wat er in de vorige lezingen gezegd was. En dat het ook allemaal uitgekomen is.
Daarnaast is Cassandra ook echt een leuke,gezellige meid waar ik mij gelijk op mijn gemak bij voelde.