LAAT ANDEREN WETEN HOE JIJ EEN KAARTLEZING HEBT ERVAREN

Onderstaande twee reviews zijn Live, 1:1 kaartlezingen. Deze vinden plaats in Den-Bosch.


Rating: 4.0810810810811 sterren
111 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anna
3 dagen geleden

Afgelopen week een eerste online reading gehad. Ik heb dit als prettig en warm ervaren. Cassandra was erg vriendelijk, open en duidelijk. Ze zocht naar oplossingen in de kaarten en dat gaf een heel fijn gevoel. Ik ga zeker nogmaals boeken!

Daphne
6 dagen geleden

Vorige week was het eindelijk zo ver. Ik had mijn live kaartlezing bij Cas! Er heersde een hele fijne vibe en ik voelde me gelijk 'thuis'. De kaartlezing was echt een eye opener en de tijd vloog voorbij. Mij zie je zeker weer terug 😘

Amber
7 dagen geleden

Vorige week voor het eerst een kaartlezing gehad van Cassandra. Gezonde zenuwen en wist nog niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ze is een ontzettend fijn persoon en voelde me gelijk op mijn gemak en vertrouwd. Verbaasd over hoeveel er naar boven kwam en dat het allemaal klopte! Ben een stuk wijzer geworden met een zetje in de goede richting.
Heel erg bedankt, ik kom zeker terug!

Donna Reekers
7 dagen geleden

Ik heb zojuist een kaartlezing van Cassandra gehad via Skype en wat was ik nerveus! Dit was echter nergens voor nodig, want Cassandra stelde me direct op mijn gemak met haar positieve en vriendelijke uitstraling. Het was een ontzettend fijne reading. Cassandra benoemde dingen die nooit iemand zomaar had kunnen weten en legde de vinger soms op de zere plek waardoor ik wijzer werd. Ik heb handvatten voor de nabije en verderr toekomst en ben hier dankbaar voor!

Linda
10 dagen geleden

Ik heb een paar weken geleden mijn eerste Reading gehad. Ik was wat zenuwachtig maar Cassandra stelt je direct op je gemak. Ze is echt een hele lieve en positieve persoonlijkheid.Mocht je een kaartlezing willen laten doen dan zal ik je Cassandra zeker aanraden! Mij is het zeker goed bevallen en heb net mijn volgende Reading geboekt. Ik kijk er weer naar uit!😀 Liefs

Merel
12 dagen geleden

Ik heb vorige week mijn eerste kaartlezing gehad. Cassandra stelde mij goed op mn gemak en straalde rust uit waardoor het een hele fijne ervaring was. Het was emotioneel en verhelderend en ze heeft mij een zet in de juiste richting gegeven. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en het heeft mij meer rust gegeven. Bedankt en zeker tot de volgende keer.

Saskia
12 dagen geleden

Ik heb mijn eerste reading echt als heel prettig ervaren wat met name ook door Cassandra komt die een ontzettend fijn en prettig en oprecht persoon is. Ik kan echt verder met de handreikingen die zij mij heeft gegeven en heb ook weer een soort van rust in mijn hoofd gekregen. Ze zei echt dingen die niemand kon weten en ook ikzelf niet direct zag.
Iedereen die open staat voor een reading kan ik echt van harte aanraden dit bij Steruithetzuiden te doen!

Masja
14 dagen geleden

Afgelopen week mijn eerste reading gehad bij Cassandra, het voelde gelijk fijn. Ik heb de reading als eerlijk en prettig ervaren. Ze heeft mij echt een spiegel voor gehouden, maar dat had ik echt nodig, veel dingen waren bevestigend maar ook confronterend maar soms is dat nodig! Cassandra stelt je echt op je gemak en het voelt vertrouwd. Ik kan niet wachten om de volgende kaartlezing te boeken. Tot gauw, liefs!

Nouria
14 dagen geleden

Lieve Cass, in 1 woord wauw! Ik voelde mij zo op mijn gemak tijdens jou reading, je bent zo puur en eerlijk. Maar vooral heel toegankelijk , ik durfde mij gelijk kwetsbaar op te stellen. Je voelde mij zo goed aan en wist precies de dingen te zeggen die ik nodig heb in mijn proces nu! Vertrouw is iets wat ik ben verloren , maar jij gaf het mij terug! Ik ben je heel dankbaar! Tot de volgende kaartlezing (L) liefs

Cherrelle
19 dagen geleden

Gisteren heb ik een hele fijne reading met Cassandra gehad. Het klopte allemaal en ze kwam met dingen wat bijna niemand weet.
Ik dacht hoe dan? Haha. Ik heb het als positief ervaren en ik kom zeker terug. Einde van de middag ( na de Reading ) heb ik zo iets moois meegemaakt dat het geen toeval kan zijn. Lieve Cassandra ga zo door je bent een engel veel liefs Cherrelle