BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

GET YOUR OWN MAGIC GEMSTONE

Zoek jij een XL Edelsteen als eyecather voor in huis maar heb je geen idee welke steen jou het beste van dienst is?

Reserveer nu een Edelstenen Consult! Door middel van een persoonlijk gesprek en aan hand van een kleine reading duik ik de eeuwenlange historie van de spirituele, fysieke en mentale werking voor je in.

Door middel van ons gesprek kan ik aan je energie bepalen welke steen het beste voor je werkt. Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt bij het genezen van pijn, groeien in lessen of loslaten van zaken die ons niet meer dienen.

Ik ga persoonlijk bij mijn leveranciers langs en ik kies een high vibe steen voor je uit in jouw gewenste prijsklasse!

 

Edelstenen hebben net als andere producten verschillende kwaliteit. Helaas wordt er ontzettend veel B keuze als topkwaliteit verkocht. Soms wordt zelfs geschilderd glas als edelsteen op de markt gebracht!

Maar ook de afkomst is belangrijk. Is de steen door middel van eerlijke handel verkregen? Er vindt er in landen waar veel edelstenen vandaan komen soms dwang of kinderarbeid plaats. Dit zijn allemaal zaken die ik heel erg aanvoel aan een edelsteen.

Dus zoek jij een mooie steen voor in huis of voor op je kantoor vul dan het formulier onderaan de pagina in, dan kom ik bij je terug met een datum en tijd.

Uitverkocht

EDELSTEENCONSULT XL EYECATCHER

€ 15,00
Uitverkocht

EDELSTEENCONSULT XL EYECATCHER

€ 15,00

Bestel hier je edelsteenconsult, wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak binnen 5 werkdagen. Een consult gaat via Skype en duurt circa 10 a 15 minuten. De 15 euro reserveringskosten die je betaalt verrekenen wij uiteraard met de gekozen steen.

Door enorme drukte is deze dienst tijdelijk niet beschikbaar.