BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

Een bijeenkomst voor mannen...

Eigenlijk konden we niet meer echt om de verzoekjes heen, vanuit onze directe omgeving, van dames en hun partner die al eens bij ons geweest zijn en zelfs van onbekenden. Zijn mannen ook in de toekomst welkom óf komt er een cirkel speciaal voor mannen?

 

Het antwoord is ja ! Tijdens de Nieuw Maan in het Leeuwseizoen op 28 Juli vragen wij je om in je kracht te stappen, om lef te tonen en je authentieke ware zelf aan de wereld te openbaren. De ceremonie heeft raakvlakken met de vrouwencirkels maar zal op een passende manier worden ingestoken.

 

Óók voor mannen zijn dit soort bewuste bijeenkomsten belangrijk. In de maatschappij wordt er van de man verwacht dat hij een bepaalde rol en houding aanneemt. De werk en- prestatiedruk ligt zeer hoog en er is weinig ruimte of begrip in de samenleving voor een man die het liefst graag pas op de plaats zou willen maken om dichterbij zichzelf te komen. Laten we die ruimte innemen op 28 juli om 19:30 in Den-Bosch!

 

 


‘He calls to other conscious men to join the revolution, to lay down their ego, and with true masculine energy, demonstrate what it means to be a connected to his heart.’


Programma

THEMA: Leef je ware droomleven.


Opening - Welkomstboodschap-

Cacaoceremonie & begeleide meditatie

Breathwork & Klankhealing

-Creëer jouw droomleven-

Visualisatie en manifestatieoefening

Stilte en reflecteren   

 

Wij nemen je mee op een innerlijke reis waar alle emoties zijn toegestaan, we je gedachtes leren te voelen en te verwoorden, ego steeds meer durft los te laten en andere bewuste mannen ontmoet. We kiezen voor een intieme en relaxte setting inclusief kampvuur. Speciaal voor de Divine Masculine hebben we gekozen voor het Leeuwseizoen tijdens een Nieuwe Maan. Het Leeuwseizoen vraagt je om dapper te zijn en de nieuwe maan manifesteert een nieuw, frisse start. Tijd om ook bij mannen een verschuiving teweeg te brengen!

 

Durf jij de uitdaging met ons aan?