BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

Soulsession at the Park.

Op een zonnige dag in het park ontmoeten we elkaar in de schaduw bij een kleedje. Daar zal een fijn gesprek en een kop Heilig Cacao onze harten openen en ons met elkaar verbinden. Nadat je een beschermende en met reiki behandelde Auraspray hebt gekozen gaan we in een meditatie een laagje dieper en komen daarna de waarzegkaarten tevoorschijn. In een Reading van 60 minuten tune ik in op je energie en vertel ik je alles wat jij op dat moment moet horen. Ik sluit de lezing af met een affirmatie kaart. Met een kopje thee komen we bij van alle inzichten en voordat je vertrekt overhandig ik je een cadeautasje met spirituele items.

Na 6 weken hebben we een online call om te bespreken wat er sindsdien voor je veranderd is en waar je op dat moment in het leven staat.

 

Voor wie ?

Voor vrouwen die op dit moment weer even helderheid en richting kunnen gebruiken. Door te connecten met je ziel begrijp ik direct wat je nodig hebt. Ik vertaal dit op een nuchtere en duidelijke wijze zodat jij weet wat je te doen staat. Deze sessie geeft je een energieboost, zelfvertrouwen en richting.

 

Kosten: 220 euro
Duur: 2 a 3 uur
Cadeautasje en online call na 6 weken inbegrepen

Reserveren

Het is belangrijk dat we samen een dag en tijdstip afstemmen die voor beide goed voelt. Zonder druk van afspraken of verplichtingen en zonder gehaast want ik wil graag de tijd nemen. Het is natuurlijk fijn als het zonnetje schijnt. Reserveren voor deze Soulsessie werkt ook anders dan zomaar een plekje boeken in de online agenda. Zodra je via de webshop je aankoop hebt gedaan krijg ik een melding van je aankoop en je contactgegevens. Binnen 5 werkdagen neem ik contact met je op en binnen 3 weken plannen we een datum en tijdstip in Den-Bosch voor een sessie in het park.