BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

HEALING KARMA & TRAUMA

In een veilige en vertrouwde omgeving gaan we dieper in op pijn en patronen die in jouw leven blijven terugkeren en waar groei mag ontstaan. Een kop Heilig Cacao opent de hartchakra en verzacht de energie. In een Helende Ademwerksessie met collega Madzia breken we spanning die vastzit los. Je emoties zijn veilig bij ons. Als je er klaar voor bent gaan we in een meditatie onder begeleiding van een oceandrum en klankschalen om je gevoelens een plekje te geven en even weer te landen in je energie. Met een kopje verse thee kom je weer tot jezelf en volgt een uitgebreide Kaartlezing. De kaartlezing is gericht op je pijnpunten en waar er groei mag ontstaan om pijnlijke gebeurtenissen en terugkerende patronen te Helen. 

Bij vertrek ontvang je een spiritueel pakket mee naar huis om je energie de aankomende tijd te beschermen terwijl jij aan je heling werkt. Na 3 weken heb je een wandelcoachsessie met Madzia in Den-Bosch om te bepalen waar je staat en de focus naartoe mag voor de aankomende tijd. Na nog eens 6 weken heb je een afsluitende online call met Cassandra. In dat gesprek bespreken we je vooruitgang en sluiten we de sessie af met een boodschap door middel van inzicht- en affirmatie kaarten.


Kosten & Voorwaarden:

Kosten: 399 euro

Totale duur sessies: 4 tot 5 uur

Uren eigen inzet: 5 tot 10 uur 

 

Het is voor ons belangrijk dat je bewust bent dat je met deze sessie een verbinding van een aantal weken met ons aangaat en dat we je met liefde en kennis bijstaan in je helingprocess. We zullen naast de emoties die loskomen-en een plekje krijgen- je tools aanreiken waarmee je stappen maakt naar een gezondere toekomst voor jezelf en je omgeving. Het is van belang dat je tijd en ruimte maakt om deze tools aan te pakken. Deze vallen onder het kopje 'uren eigen inzet', denk hierbij o.a aan werken in het werkboek, het drinken van cacao, schrijven en reflecteren en meditaties.