BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BLIK IN DE TOEKOMST?

Een van mijn sterkste kwaliteiten ligt bij vrouwelijke ondernemers op weg helpen hun business te starten óf naar een next level te transformeren. Tijdens een sessie tune ik helemaal in op jouw energie en pik ik daaruit moeiteloos op welke next boss move het beste bij je past.

 

In een Next Boss Move sessie kom ik naar je toe op locatie of spreken we af op een neutrale rustige plek. Ik ga als het ware in gesprek met je ziel en ben dus vrij van overtuigende belemmering, angsten en ego: the sky is the limit. In je energie en kaarten is voor mij glashelder voel- en leesbaar welk pad het beste bij je past. Door middel van je astrologische plaatsingen, die vooraf worden uitgelezen door een astroloog, hebben we een duidelijke richting in waar je stappen naartoe mag maken en in welke tijdlijn dit het beste past. No worries over hoe je daar raakt.. met mijn haarscherpe intuïtie en eigen ervaring als succesvolle ondernemer bied ik je enorm veel tools, praktische tips, marketingstrategieën en richtingen waarmee je aan de slag kan. Zelfs je doelgroep en type klant komt hierin aan bod.

 

Over mij

Mijn persoonlijke energie en karaktereigenschappen zijn die van iemand die 1001 oplossingen heeft voor ‘problemen’ en zelfs nog méér frisse en vernieuwende ideeën heeft als het gaat om creëren. Ik ben namelijk een echte ‘Creator’, een Goaldigger en een Go-getter. En ik help je graag door mijn energie, intuïtie en kennis te channelen om jouw te adviseren hoe jij je beste leven kan leiden. Want je werk moet voelen als je passie, eentje waarvan je energie van krijgt en waar je trots op mag zijn.

 

Met meer dan 1800 klanten in mijn bestand heb ik al menig powerbabe op weg geholpen om hun droomcarrière na te streven. Na een uitgebreide kaartlezing gefocust op zakelijke wensen en doelen kregen zij het vertrouwen en de moed om stappen te maken! De praktische tools, tips en richting waarin ik stuur helpt je op weg om zonder teveel tegenstand je droomleven te creëren!

Na de Next Boss Move sessie..

Na drie weken ontmoeten we elkaar wederom -online of in real life- en presenteer jij je visionboard en je doelstellingen. We vertalen dit samen naar een plan van aanpak waarmee je de aankomende maanden aan de slag kan. Je hebt hiermee de basis gelegd voor je Next Boss Move

ARE YOU READY?!

Meer informatie over inhoud programma, kosten en voorwaarden ? Laat hier je gegevens achter.